-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Încă o demisie din Consiliul Local și PMP: Oana Săcălean renunță la viața politică pentru MAI!

Un al doilea consilier PMP se retrage atât din partid cât și din Consiliul Local Bistrița. Oana Săcălean spune ADIO vieții politice, alegând să profeseze în cadrul MAI.

Acum trei zile, consilierul local Ștefania Stere și-a dat demisia din Consiliul Local Bistrița și din PMP. Aceasta a ales să se alăture celor din PSD BN.

Avocata Ștefania Stere renunță la Consiliul Local al municipiului Bistrița și se înscrie în PSD

Ionuț Simionca explica, la vremea respectivă, că mai sunt oameni competenții în PMP care îi pot lua locul lui Stere. Rămăseseră în CL Bistrița alte două reprezentante ale partidului: Oana Andreea Săcălean și Silvia Galben.

Ionuț Simionca: Încă nu am decis cine o va înlocui pe Stere în Consiliul Local. Dar avem oameni competenți

Astăzi, o nouă demisie din PMP și Consiliul Local Bistrița a fost anunțată tot online. Oana Andreea Săcălean renunță însă definitiv la viața politică.

Astăzi mi-am dat demisia din Consiliu Local și implicit din PMP, dar voi rămâne în slujba cetățeanului, comunității și instituțiilor statului!

După 2 ani de mandat în calitate de Consilier Local și după 6 ani de activitate politică în PMP, astăzi mi-am înaintat demisia atât din Consiliu Local, cât și din PMP deoarece urmează să desfășor o activitate profesională în interesul și în sprijinul cetățeanului, comunității și instituțiilor statului, dar care este incompatibilă cu calitatea de membru al vreunui partid politic din momentul încadrării și începerii acestei activități.

Vă mulțumesc, dragi cetățeni, pentru că mi-ați dat posibilitatea să mă număr printre cei mai activi consilieri locali în acest scurt mandat, lucru dovedit în raportul anual de activitate.

Foștilor colegi din PMP le mulțumesc pentru susținere, încredere și pentru democrația internă din partid. Am convingerea că vor rămâne devotați bistrițenilor și că vor lupta în continuare pentru proiectele municipiul nostru.

Consilierilor locali le mulțumesc pentru frumoasa colaborare și le doresc mult succes în realizarea proiectelor în sprijinul cetățeanului!” a scris Oana Săcălean pe Facebook.

Se pare că ar fi vorba de un post în cadrul IPJ BN, în urma unui concurs organizat la începutul lunii septembrie. Mai exact, au fost scoase la concurs două posturi vacante de ofițeri de poliție-investigarea criminalității economice. Oana Săcălean ar fi unul dintre cei doi candidați admiși.

UPDATE

E o oportunitate de job nou pentru doamna Săcălean. O felicit și îi urez succes. Cred că ea va face treabă bună indiferent unde se va afla, pentru că e un om onest, harnic, disciplinat. O felicit deci și îi urez succes, cum spuneam. Cariera personală e un lucru foarte important.

În ceea ce privește posturile de consilieri locali, avem oameni competenți care să îi folosim. Cei ce au candidat, și sunt pe liste, urmează să fie aleși în urma unei ședințe și anunțați public” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ionuț Simionca.

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

  1. Felicitări doamna Oana! Sunteți omul potrivit la locul potrivit! Sunteți o persoana integra, care ne-a îndrumat la BRD sa alegem cele mai bune soluții! Multă bafta! Meritați din plin!

  2. Felicitări și bafta multă! Eu va mulțumesc pentru implicarea D-voastră ca și Consilier Local și pentru interpelarile pertinente pe care le-ați adresat!

  3. Ne bucurăm că trăim într-un stat de drept și avem privilegiul privind dreptul la informație și libertatea de exprimare prevăzute de art. 30 și 31 din Constituția României. Dar totuși, chiar sub anonimat, e bine să ținem cont de alineatul 6 din art. 30, „Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine”. Unii „prieteni” ai gazetelor județene, prost informați, „luminați” și de expresia, „Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri”… au postat răutăcios… Frumoasa noastră năsăudeancă Oana Săcălean s-a ridicat prin muncă și studiu până la acest nivel. În lumea bancară are o carieră frumoasă ajungând până la nivelul de director de agenție. Noul post de ofițer-investigarea criminalității economice i se potrivește ca o mănușă. Concursul de selecție a fost dur, zeci de candidați, iar în final la proba scrisă a luat locul I, cu media 9,55 din 26 concurenți (vezi anunțul nesecret din 06.09.2022-IPJBN). Referitor la politică, politica a căutat-o pe ea și nu invers. Prin asta v-am spus totul. Pentru prietenii mai puțin informați, angajații MAI, sunt funcționari publici cu statut special, nu au pensie specială, ci pensie de serviciu, la final. Revin la cele firești, de suflet, nostalgice și doresc doamnei ofițer, sănătate, succes, luptătoare cum o știu din copilărie. O mică contribuție prin fișa postului pentru aderarea României în spațiul Schengen… până atunci mai multă empatie și toleranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: