-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Încă o medie de 10, la Evaluarea Națională, după contestații!

Încă o medie de 10, la Evaluarea Națională, după cele 219 contestații depuse la nivelul județului Bistrița-Năsăud la examenul de Evaluare Națională! Dintre acestea 99 au fost pentru limba și literatura română, 3 la limba maternă și 117 la matematică, reprezentând un total de 4,39% din totalul lucrărilor, a transmis Biroul de presă al Inspectoratul Școlar Județean Bistriţa-Năsăud într-un comunicat.

În urma recorectării, notele s-au mărit pentru 118 lucrări: 56 la limba și literatura română, 3 la limba maternă, 59 la matematică. Nu toți elevii absolvenți de clasa a VIII-a au fost, însă norocoși: unii s-au trezit cu note mai mici în urma contestațiilor. S-au micșorat notele după recorectare pentru 86 lucrări – 37 la limba și literatura română, 49 la matematică.

Vestea bună este că, în urma recorectării, încă un candidat de la Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița a obținut media 10.

Care sunt școlile de top ale județului – în funcție de cele mai bune medii obținute de elevii acestora la Evaluarea Națională – puteți consulta AICI.

Procentul județean de note peste cinci a crescut, după contestații, la 75,90%, se mai precizează în comunicatul ISJ Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: