9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Încă se luptă să trăiască, după ce a suferit un accident cumplit la locul de muncă

Ieri a avut loc un accident la Hala de prelucrare a lemnului de pe strada Nicolae Drăgan din municipiu. O zi obișnuită de muncă s-a transformat în începutul unei suferințe atât pentru bărbatul accidentat cât și pentru membrii familiei acestuia. Viața sa atârnă de un fir de ață după ce a fost strivit de presa la care lucra.

Starea bărbatului care a fost strivit ieri de presa din hala de prelucrare a lemnului, unde acesta lucra, nu pare a se îmbunătăți. Bărbatul a fost stabilizat la fața locului de un echipaj medical pentru transport la UPU SMURD Bistrița, după care investigațiile au continuat.

,,Bărbatul în vârstă de 54 de ani, victimă a accidentului de muncă petrecut în Bistrița, în data de 18.07.2018, prezintă următorul diagnostic: Politraumatism prin accident de muncă. Traumatism cranio-cerebral minor. Comă grad III. Fractură temporală stângă. Fractură mandibulară dreaptă. Fractură perete orbital stâng. Fractură arc costal 3 stâng. Traumatism toracic. În prezent, starea de sănătate a pacientului este stabilă, fiind internat în Secția Chirurgie – Antestezie Terapie Intensivă’’, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului, Camelia Strungari, pentru Bistrițeanul.ro

Conform inspectorilor ITM care au ajuns la locul accidentului, bărbatul încercase să lipească ceva cu presa la rece. Acesta a ridicat presa, singur, iar ceva s-a întâmplat. Presa a coborât dintr-o dată peste el și l-a strivit. Bărbatul nu a mai apucat să se tragă înapoi, totul întâmplându-se contra cronometru.

Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit prins sub șasiu. Nimeni nu-și explică ce făcea bărbatul acolo, deoarece nu avea ce căuta sub șasiu.

Surse Bistrițeanul.ro au dezvăluit faptul că presa respectivă era foarte veche și nu a mai fost folosită de multă vreme.

Gina Bontaș

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...