-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Încă se luptă să trăiască, după ce a suferit un accident cumplit la locul de muncă

Ieri a avut loc un accident la Hala de prelucrare a lemnului de pe strada Nicolae Drăgan din municipiu. O zi obișnuită de muncă s-a transformat în începutul unei suferințe atât pentru bărbatul accidentat cât și pentru membrii familiei acestuia. Viața sa atârnă de un fir de ață după ce a fost strivit de presa la care lucra.

Starea bărbatului care a fost strivit ieri de presa din hala de prelucrare a lemnului, unde acesta lucra, nu pare a se îmbunătăți. Bărbatul a fost stabilizat la fața locului de un echipaj medical pentru transport la UPU SMURD Bistrița, după care investigațiile au continuat.

,,Bărbatul în vârstă de 54 de ani, victimă a accidentului de muncă petrecut în Bistrița, în data de 18.07.2018, prezintă următorul diagnostic: Politraumatism prin accident de muncă. Traumatism cranio-cerebral minor. Comă grad III. Fractură temporală stângă. Fractură mandibulară dreaptă. Fractură perete orbital stâng. Fractură arc costal 3 stâng. Traumatism toracic. În prezent, starea de sănătate a pacientului este stabilă, fiind internat în Secția Chirurgie – Antestezie Terapie Intensivă’’, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului, Camelia Strungari, pentru Bistrițeanul.ro

Conform inspectorilor ITM care au ajuns la locul accidentului, bărbatul încercase să lipească ceva cu presa la rece. Acesta a ridicat presa, singur, iar ceva s-a întâmplat. Presa a coborât dintr-o dată peste el și l-a strivit. Bărbatul nu a mai apucat să se tragă înapoi, totul întâmplându-se contra cronometru.

Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit prins sub șasiu. Nimeni nu-și explică ce făcea bărbatul acolo, deoarece nu avea ce căuta sub șasiu.

Surse Bistrițeanul.ro au dezvăluit faptul că presa respectivă era foarte veche și nu a mai fost folosită de multă vreme.

Gina Bontaș

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...