12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Încă trei centre de vaccinare deschise pentru cei din etapa a II-a!

Autoritățile județene au anunțat deschiderea a trei noi centre de vaccinare. La acestea se va administra vaccinul Moderna, începând de luni. Programările se pot face deja în platformă.

DSP BN a anunțat că la nivelul județului nostru au fost aduse 20.984 de doze doze vaccin, până în prezent. Dintre acestea, au fost 18.905 doze administrate, cuprinzând atât cei vaccinați cu o singură doză, cât și cei cu rapel.

Autoritățile județene au anunțat deschiderea a încă trei centre de vaccinare, destinate populației care e cuprinsă în a doua etapă de vaccinare. La aceste centre se va administra vaccinul Moderna.

”În data de 15 martie se vor deschide trei noi fluxuri de vacinare în județul Bistrița-Năsăud, destinată celei de-a doua etape de vaccinare, unde va fi administrat vaccinul Moderna. Cele trei fluxuri sunt amenajate la Maieru (în cadrul Policlinicii), la Teaca (clădirea UAMS) și la Beclean (în cadrul Sptalului Orășenesc Beclean)” au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Programările la aceste centre au început încă de ieri, și se fac la fel ca și până acum: prin intermediul medicului, telefonic sau direct în platforma online.

De asemenea, se pregătește logistica pentru începerea etapei a treia de vaccinare conform strategiei naționale de vaccinare, care, conform planului, va fi demarată în luna aprilie. Detaliile pentru această etapă vor fi stabilite și comunicate ulterior. Reamintim că, potrivit Strategiei Naționale de Vaccinare, este prevăzut ca în Etapa a III-a să fie vaccinata populația generală” concluzionează reprezentanți ai Instituției Prefectului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...