9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Traian Ogâgău, despre presupusa agresiune denunțată de deputatul Suciu: „Nu mă ating eu de pielicica lui aia fină, credeți-mă!”

Prezent la Bistrițeanul Live, Traian Ogâgău, unul dintre cei mai vehemenți primari din județ, a precizat că doar i-a spus ce avea în gând deputatului Daniel Suciu când l-a întâlnit într-un local din Sîngeorz-Băi și că nu s-a pus problema de agresiune fizică.

„Nu mă ating eu de pielicica lui aia fină, credeți-mă, e prea finuț”, a fost replica lui Traian Ogâgău la Bistrițeanul Live întrebat fiind dacă a fost vorba despre o agresiune în incidentul din Sîngeorz-Băi din weekend, care a făcut deja înconjurul presei locale și naționale.

Acesta nu a vrut însă să reproducă replicile dintre cei doi, susținând că doar i-a spus deputatului ce avea în gând. Bistrițeanul.ro a mai scris despre acest incident AICI și AICI.

„Deși mulți vor să îmi dea o alură de om recalcitrant, eu îmi apăr obârșiile mele pe acolo și societatea de unde vin și n-o să-i permit nimănui să ne șantajeze sau alte lucruri de genul. Incidentul de la Sîngeorz-Băi n-a fost mai nimic, acum nu știu. După părerea mea a fost o discuție mai apăsată. I-am spus ce am avut de-i spus, mai pe românește, poate nu pe un ton tocmai ortodox, dar omul să înțeleagă că ajunge cu aceste sabotări ale unor proiecte și așa mai departe”, a explicat Traian Ogâgău, la Bistrițeanul Live.

Primarul orașului-stațiune a dat de înțeles că deputatul Daniel Suciu, care a candidat la Primăria Sîngeorz-Băi de două ori împotriva fostului om de afaceri Traian Ogâgău, încearcă să saboteze proiectele derulate în localitate. Întrebat dacă în altercația avută cu deputatul Daniel Suciu l-a înjurat, Traian Ogâgău a spus doar: „Nu am avut treabă cu mămica lui”.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.