20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Traian Ogâgău, despre presupusa agresiune denunțată de deputatul Suciu: „Nu mă ating eu de pielicica lui aia fină, credeți-mă!”

Prezent la Bistrițeanul Live, Traian Ogâgău, unul dintre cei mai vehemenți primari din județ, a precizat că doar i-a spus ce avea în gând deputatului Daniel Suciu când l-a întâlnit într-un local din Sîngeorz-Băi și că nu s-a pus problema de agresiune fizică.

„Nu mă ating eu de pielicica lui aia fină, credeți-mă, e prea finuț”, a fost replica lui Traian Ogâgău la Bistrițeanul Live întrebat fiind dacă a fost vorba despre o agresiune în incidentul din Sîngeorz-Băi din weekend, care a făcut deja înconjurul presei locale și naționale.

Acesta nu a vrut însă să reproducă replicile dintre cei doi, susținând că doar i-a spus deputatului ce avea în gând. Bistrițeanul.ro a mai scris despre acest incident AICI și AICI.

„Deși mulți vor să îmi dea o alură de om recalcitrant, eu îmi apăr obârșiile mele pe acolo și societatea de unde vin și n-o să-i permit nimănui să ne șantajeze sau alte lucruri de genul. Incidentul de la Sîngeorz-Băi n-a fost mai nimic, acum nu știu. După părerea mea a fost o discuție mai apăsată. I-am spus ce am avut de-i spus, mai pe românește, poate nu pe un ton tocmai ortodox, dar omul să înțeleagă că ajunge cu aceste sabotări ale unor proiecte și așa mai departe”, a explicat Traian Ogâgău, la Bistrițeanul Live.

Primarul orașului-stațiune a dat de înțeles că deputatul Daniel Suciu, care a candidat la Primăria Sîngeorz-Băi de două ori împotriva fostului om de afaceri Traian Ogâgău, încearcă să saboteze proiectele derulate în localitate. Întrebat dacă în altercația avută cu deputatul Daniel Suciu l-a înjurat, Traian Ogâgău a spus doar: „Nu am avut treabă cu mămica lui”.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...