10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Pregătește-ți încălțămintea de iarnă de pe acum! La SPA Shoes ai reducere de 20% în luna august!

Chiar dacă e doar luna august, e momentul oportun să-ți pregătești încălțămintea de iarnă. Scoate-o de la naftalină și du-o la SPA Shoes. Pe lângă servicii de curățare de calitate, luna aceasta ai și reducere de 20 %.

E vară încă, însă timpul trece repede. Iar când vine vorba de încălțăminte, e bine să fim pregătiți. Tocmai de aceea, dacă ai încălțăminte de iarnă, puși la naftalină, e momentul să-i scoți afară și să-i pregătești de pe acum, ca să fie numai buni de luat în picioare.

Cu pregătirea lor nu trebuie să-ți bați tu capul. Băieții de la SPA Shoes Bistrița te așteaptă cu perechile de încălțăminte, oferindu-ți luna aceasta și o reducere de 20 % la serviciile de curățare.

SPA Shoes este locul „magic” în care toți pantofii dragi se transformă. Că e vorba de adidași, ghete sau cizme, fiecare pereche de încălțăminte este tratată cu maximă seriozitate și profesionalism. Aici încălțămintea e supusă unui proces de igienizare cu lumina UV și Ozon. Astfel pantofii sunt dezinfectați și se înlătură inclusiv mirosul neplăcut.

Procedura magică de „reînviere” a încălțămintei deteriorate este adusă de peste mări și țări, tocmai din Statele Unite ale Americii. Iar în România, franciza a ajuns în orașe precum Timișoara, București, Craiova, Târgu Mureș, Focșani, Iași, Popești – Leordeni, iar acum, și la Bistrița.

Astfel, luați încălțămintea de iarnă și duceți-o la SPA Shoes, în Piața Centrală, fostul magazin Adam și Eva din zona Sugălete (vizavi de Biserica Evanghelică). Băieții v-o fac ca nouă, în termen de 7 zile, și vă anunță când să o ridicați.

1

La SPA Shoes Bistrița puteți duce orice pereche de pantofi care vă e dragă, chiar și genți de piele. Iar luna aceasta, pe lângă serviciile de curățare profesioniste, aveți și reducere de 20 %, indiferent de tipul de încălțăminte.

Ca să fiți la curent cu oferte și ceea ce fac băieții de la SPA SHOES Bistrița, urmăriți pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!