-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Începe vaccinarea anti-Covid la medicii de familie. Județul nostru are printre cei mai mulți medici înscriși în program

Astăzi începe vaccinarea anti-Covid și la medicii de familie. Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cei mai mulți medici înscriși în program. Pentru fiecare doză de vaccin înjectată, medicii de familie primesc câte 40 de lei.

Peste 3.000 de medici din întreaga țară vor începe astăzi să vaccineze anti-Covid chiar la cabinetele lor. Cei mai mulți medici de familie care s-au înscris pentru vaccinare sunt din București. 225 de medici din București s-au înscris pentru vaccinarea la cabinetele lor.

Mai au peste 100 de medici înscriși doar județele Dolj, Maramureș, Mureș, Olt și Bistrița-Năsăud (112). Se pare că o parte din cabinete sunt situate în mediul rural. Medicii care s-au înscris în program vor primi câte 40 de lei per doză administrată.

Potrivit vicepreședintelui Comitetului național de coordonare a vaccinării, Andrei Baciu se va folosi o doză unică. Serul pe care-l vor primi medicii de familie este Johnson & Johnson.

Acesta se va administra într-o singură doză. Se vor putea vaccina persoanele care au peste 18 ani.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...