23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Începe vaccinarea anti-Covid la medicii de familie. Județul nostru are printre cei mai mulți medici înscriși în program

Astăzi începe vaccinarea anti-Covid și la medicii de familie. Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cei mai mulți medici înscriși în program. Pentru fiecare doză de vaccin înjectată, medicii de familie primesc câte 40 de lei.

Peste 3.000 de medici din întreaga țară vor începe astăzi să vaccineze anti-Covid chiar la cabinetele lor. Cei mai mulți medici de familie care s-au înscris pentru vaccinare sunt din București. 225 de medici din București s-au înscris pentru vaccinarea la cabinetele lor.

Mai au peste 100 de medici înscriși doar județele Dolj, Maramureș, Mureș, Olt și Bistrița-Năsăud (112). Se pare că o parte din cabinete sunt situate în mediul rural. Medicii care s-au înscris în program vor primi câte 40 de lei per doză administrată.

Potrivit vicepreședintelui Comitetului național de coordonare a vaccinării, Andrei Baciu se va folosi o doză unică. Serul pe care-l vor primi medicii de familie este Johnson & Johnson.

Acesta se va administra într-o singură doză. Se vor putea vaccina persoanele care au peste 18 ani.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...