21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Începe vaccinarea anti-Covid la medicii de familie. Județul nostru are printre cei mai mulți medici înscriși în program

Astăzi începe vaccinarea anti-Covid și la medicii de familie. Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cei mai mulți medici înscriși în program. Pentru fiecare doză de vaccin înjectată, medicii de familie primesc câte 40 de lei.

Peste 3.000 de medici din întreaga țară vor începe astăzi să vaccineze anti-Covid chiar la cabinetele lor. Cei mai mulți medici de familie care s-au înscris pentru vaccinare sunt din București. 225 de medici din București s-au înscris pentru vaccinarea la cabinetele lor.

Mai au peste 100 de medici înscriși doar județele Dolj, Maramureș, Mureș, Olt și Bistrița-Năsăud (112). Se pare că o parte din cabinete sunt situate în mediul rural. Medicii care s-au înscris în program vor primi câte 40 de lei per doză administrată.

Potrivit vicepreședintelui Comitetului național de coordonare a vaccinării, Andrei Baciu se va folosi o doză unică. Serul pe care-l vor primi medicii de familie este Johnson & Johnson.

Acesta se va administra într-o singură doză. Se vor putea vaccina persoanele care au peste 18 ani.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!