1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Industriașii vor un spațiu expozițional, unde să-și facă cunoscute produsele

Potrivit liderului PNL Ioan Turc, care este și director la Registrul Comerțului, mediul de afaceri își dorește un spațiu expozițional unde să-și facă cunoscute produsele. Ce propune Ioan Turc:

În cadrul unei conferințe de presă, liderul PNL Ioan Turc a vorbit despre un teren care ar aparține Primăriei Bistrița, unde s-ar putea construi o piață engros. Este vorba despre un teren de aproape 2 hectare de pe Drumul de Centură, care s-ar afla în administrarea unui investitor italian. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Având în vedere suprafața importantă a terenului, Ioan Turc propune ca acolo să se amenajeze și un spațiu expozițional pentru fabricile și producătorii din zona industrială. Acesta spune că este dorința mediului de afaceri.

„Având în vedere faptul că terenul este prea mare pentru o piață engros, aduc în atenția publică și posibilitatea unui alt proiect. Acesta rezultă din discuții pe care le am cu oameni care înțeleg acest fenomen. Mulți oameni de afaceri doresc construirea unei săli de expoziții permanente, în care să fie expuse produse pe care fabricile din zona industrială le produc. Ar fi din punct de vedere economic un câștig net, pentru municipiul Bistrița și pentru activitatea economică din municipiul Bistrița”, a explicat Ioan Turc, în conferința de presă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...