-1.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO Bărbat de 45 de ani, găsit înecat în râul Bistrița

În urmă cu puțin timp, în apele râului Bistrița a fost găsit înecat un bărbat de 45 de ani. Acesta era căutat încă de la prânz, în urma unui apel la 112.

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit înecat în apele râului Bistrița, pe raza localității Bistrița Bârgăului. Acesta era căutat încă de la prânz, fiindu-i sesizată dispariția prin apel la 112.

Echipaje de pompieri militari de la Prundu Bârgăului, alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au căutat pe bărbat în jur de trei ore, fiind găsit la 3 km în aval de locul dispariției.

„După aproximativ trei ore, bărbatul în vârsta de aproximativ 45 de ani a fost găsit, fără semne vitale, la cca. 3 km în aval de locul unde a fost indicată dispăriția”, informează ISU Bistrița.

UPDATE:

„Astăzi, 14 mai, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la dispariția unui bărbat de 45 de ani, din Bistrița Bârgaului. Acesta ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de ieri, și nu a mai revenit. În urma activităților efectuate, acesta a fost găsit de către echipele de căutare, în albia râului Bistrița. Din nefericire, acesta era decedat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă”, precizează reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...