17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Covor alb de narcise pe Masivul Saca, în maxim două săptămâni

Potrivit reprezentanților Parcului Național Munții Rodnei, spectaculoasele narcise care acoperă an de an Masivul Saca încă nu au înflorit. Însă, acestea urmează să înflorească în maxim două săptămâni.

Reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei spun că Masivul Saca va fi acoperit cu narcise în maxim două săptămâni.

„Foarte mulți iubitori de munte ne-au cerut detalii despre stadiul de înflorire al narciselor de pe Masivul Saca. Vă anunțăm că nu sunt înflorite încă, dar sperăm că în maxim două săptămâni în funcție de evoluția vremii să putem să ne bucurăm de frumusețea lor”, precizează reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei.

Poiana cu narcise din Munții Rodnei este o arie protejată și se întinde pe 5 hectare. Aceasta este situată la o altitudine de 1.600 de metri. La poiana cu narcise se poate ajunge din Valea Vinului, drumul până în Vârful Saca durând în jur de 3 ore.

Așa arată acum Masivul Saca 

Foto: Parcul Național Munții Rodnei/Arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.