7.1 C
Bistrița
luni, septembrie 20, 2021

INEDIT: Expoziție de cai, concurs cu tombolă si premii, sâmbăta viitoare, la Uriu

Sâmbăta viitoare, iubitorii de animale sunt așteptați la o manifestare care are în centru frumusețea și sensibilitatea. Patru prieteni pe care îi leagă aceeași pasiune organizează o inedită expoziție de cai, la Uriu. Află toate detaliile:

 

Iubitorii de animale sunt așteptați în comuna Uriu, pe terenul aflat în apropierea Bălții Otto. Acolo se va desfășura o expoziție inedită de cai, programată pentru ultima zi a lunii iulie.

Inițiatorul evenimentului, Levy Bartha, ne-a povestit că pasiunea pentru cai vine din copilărie. De aceea s-a gândit să  adune la un loc cele mai frumoase exemplare din Bistrița-Năsăud și din împrejurimi, într-o expoziție inedită pentru timpurile noastre.

Pasiunea mea pentru cai a început în copilărie. În 35 de ani de viață au fost foarte scurte perioadele în care am stat departe de ei. Acum am încă trei prieteni cu care împart această pasiune. Am făcut echipă pentru a organiza expoziția de cai. De aceea, în  ultima zi a lunii iulie, începând cu ora 9.00, vă așteptăm pe toți iubitorii de animale din județ să ne fiți alături la acest eveniment.”, afirmă Levy Bartha.

Ce surprize ni se pregătesc și cum ajungem la expoziție:

”Va fi un concurs de frumusețe în funcție de rasă, vârsta și sexul animalelor. Veți putea admira cele mai frumoase exemplare de Lipițan, Semigreu Românesc și Frizian, iar spre încântarea copilașilor, vom avea Ponei. Vom avea cai grei, cai sport, iepe și armăsari și un concurs de tracțiune cu probe de simplu și dublu. Am pregătit o serie de premii simbolice și o tombolă la care vor participa iubitorii de animale care vor dori să fie alături de noi. Premiul tombolei va fi o sculptură reprezentativă, realizată de un prieten artist, care se ocupă și de imaginea evenimentului”, ne-a declarat Levy Bartha.

Locul desfășurării expoziției este în vecinătatea așa-numitei Bălți a lui Otto, situată pe direcția Uriu – Reteag, pe partea stângă, cu acces de pe străduța care ajunge la calea ferată, la o distanță de aproximativ 50 de metri de DN 17.

Pasionații de cai va trebui să poarte încălțăminte comodă și eventual umbrele pentru a se proteja de soare sau de ploaie. În apropierea expoziției vor fi amenajate tarabe, unde se vor putea servi gustări calde și băuturi răcoritoare.

Organizatorii ne asigură că, pe timpul activităților, vor fi respectate toate regulile impuse de pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...