31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

INEDIT la CN „Andrei Mureșanu”: Elevii care termină liceul își iau rămas bun de la profesori cu un meci de fotbal

Eveniment inedit la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, unde elevii au ales să își ia rămas bun de la profesorii lor cu un meci de fotbal.

Astăzi, absolvenții de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” își așteaptă profesorii pe terenul sintetic din cadrul unității de învățământ.

Aceștia au ales să marcheze finalizarea liceului cu un eveniment inedit: un meci de fotbal. Astfel, astăzi, la prânz elevii se vor duela pe teren cu cei care le-au fost profesori în cei 4 ani de liceu.

„Marți, 04.06.2024, ora 13:00, pe sintetic la CNAM se va disputa meciul generației de absolvenți 2024 cu profesorii lor, într-o partidă de bun rămas. La Andrei profesorii și elevii fac meciul”, este mesajul transmis de colegiu.

Foto: tolo.ro

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.