13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Infectările de COVID cresc. La ce să ne așteptăm? Șefa DSP, Anca Andrițoiu:

În mai puțin de 24 de ore, 16 bistrițeni au fost infectați cu COVID-19. Numerele sunt în creștere, iar directoarea DSP, dr. Anca Andrițoiu, speră ca numerele să nu crească.

Aflată la o conferință de presă la care se prezenta semnarea unui contract de construcție a noii clădiri a SJUB, dr. Andrițoiu a fost întrebată dacă un nou val va lovi România.

„Eu sper să nu fie unul atât de înalt ca și cel precedent. Am avut ieri 14 infectați, iar numerele fluctuează. În general, infectările apar la persoane care vin din concediu și care se întorc din străinătate, iar mai apoi este transmitere comunitară”, a declarat directoarea DSP.

Această declară că în continuare sunt făcute anchete epidemiologice în urma îmbolnăvirii unui cetățean cu coronavirus.

„După câteva zile în care nu am avut pacienți internați, acum au început iarăși să se interneze în spital, dar momentan nu avem cazuri grave. Toate cazurile internate acum sunt ușoare, iar pacienții care nu sunt internați sunt izolați la domiciliu. Continum să facem anchete epidemiologice”, a mai spus Andrițoiu.

Autoritățile țin deschis un centru de vaccinare care rămâne în” picioare” până la finalul lunii iunie, iar mai apoi, vaccinul va fi administrat de către medicii de familie.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. ”safe and effective” se zicea până nu demult – și siguranța și eficiența au fost demontate. Ați obligat oamenii să facă un tratament sanitar care nu e nici sigur și nici măcar eficient. Ați pierdut orice brumă de credibilitate. DEMISIA!

  2. Terminați cu recenzarea și ne băgați iar în carantină ? Javrelor ! In caz de război nu mai e carantina ? Mâncați rahat toți care decideți soarta noastră !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...