13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Înscrierea la creșă, ca admiterea la Medicină: doi copii s-au „bătut” pe un loc. Care a fost cea mai râvnită creșă

Peste 400 de copii s-au „bătut” pentru cele 207 de locuri la creșele din Bistrița. 32 de dosare au fost respinse pentru că unul dintre părinți nu lucra, nu locuiau în Bistrița sau erau incomplete. Restul de 170 pur și simplu n-au prins un loc la creșă.

Înscrierea la creșă de anul acesta a semănat cu admiterea la Medicină! Nu mai puțin de 402 copii s-au bătut pe cele 207 locuri disponibile la cele 5 creșe din oraș.

32 de dosare au fost respinse pentru că fie părinții nu locuiesc în Bistrița, fie unul dintre părinți lucra, fie erau incomplete. Pentru restul de 170 de copii nu s-au găsit locuri.

Cea mai căutată creșă rămâne creșa nr. 1 de pe strada Șieului. După ocuparea celor 62 de locuri au rămas pe dinafară 83 de copii.  La creșa nr. 2 de pe Zimbrului sunt doar 35 de locuri. Nu au prins loc 34 de copii.

La creșa nr. 3 de pe Plăieșului sunt 65 de locuri disponibile, iar 21 de copii nu au mai prins loc. Creșa nr. 4 de pe Andrei Mureșanu are 18 locuri, 8 copii fiind respinși. Creșa nr. 5 de pe Mesteacănului are 27 de locuri. 17 au fost respinși din lipsă de locuri.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...