15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Întrecerea granzilor: Bistrița găzduiește prima competiție de mașini robot

Bistrița va fi gazda unei competiții aparte din lumea roboților, adică prima competiție de mașini robot Bolts and Speed. Pasionații de robotică sunt așteptați să își măsoare forțele prin robotul construit.

Echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” organizează prima ediție de „lupte” de roboți.

Competiția de Robotică este deschisă oricărui doritor și iubitor de fizică din Bistrița, dar și din județ. Se desfășoară în Sala Polivalentă de lângă Parcul Municipal, între 4 și 8 iulie.

Participanții au un orar încărcat care începe cu antrenamente, pregătiri și probe care să testeze precizia și practica roboților construiți de tineri. Festivitatea de deschidere este programată în 5 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: