20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Întrecerea granzilor: Bistrița găzduiește prima competiție de mașini robot

Bistrița va fi gazda unei competiții aparte din lumea roboților, adică prima competiție de mașini robot Bolts and Speed. Pasionații de robotică sunt așteptați să își măsoare forțele prin robotul construit.

Echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” organizează prima ediție de „lupte” de roboți.

Competiția de Robotică este deschisă oricărui doritor și iubitor de fizică din Bistrița, dar și din județ. Se desfășoară în Sala Polivalentă de lângă Parcul Municipal, între 4 și 8 iulie.

Participanții au un orar încărcat care începe cu antrenamente, pregătiri și probe care să testeze precizia și practica roboților construiți de tineri. Festivitatea de deschidere este programată în 5 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!