21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ioan Turc: Din primăvară, asfaltăm așa cum trebuie!

Primarul Bistriței a promis schimbarea modului de asfaltare a străzilor, din primăvară. Acesta a anunțat achiziționarea unei stații de asfalt, care va produce o mixtură superioară calitativ.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a explicat că se va schimba calitatea asfaltului folosit în asfaltări. Noua mixtură va fi realizată începând din primăvara anului 2022.

Mai exact, sunt făcute demersurile pentru achiziționarea unei stații de mixturi asfaltice.

Am semnat contractul pentru staţia de mixturi asfaltice. Îi asigur pe bistriţeni că schimbăm paradigma în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor, repararea drumurilor sau lucrările noi. Vom avea până în primăvară o staţie nouă de mixturi asfaltice care va produce mixturi de calitate și la preţuri mult mai mici, cu consumuri energetice mult mai mici”, a declarant Ioan Turc.

În bugetul pe 2021, municipalitatea a prins la capitolul cheltuieli 3.700 lei pentru achiziționarea unei stații de mixtură asfaltică.

Această stație va fi folosită de Direcția de Servicii Publice pentru lurările de asfaltare a străzilor – proiect de 50 de km de străzi asfaltate anual.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Asta e alt mod de a mai suge niste bani pentru ca mi se pare absurd ca primaria sa investeasca intr-o statie de asfaltare in conditia in care in judet exista firma Dimex cu una din cele mai performante statii de asfaltare din Transilvania. De ce nu cumpara asfalt de la Dimex? De ce este nevoie de inca un proiect, alti bani (multi) cheltuiti? Din pacate domnul Turc este ca oricare alt politician roman care isi da cu stangul in dreptul…

  2. Ați văzut cum se refac trotuarele cu pavaj după excavațiile recente????? DEZASTRU!!!!! Niciodată mu a fost așa rău! Praf pana la glezne in tot orașul, Pavelele se scufunda in trotuare!!! Da avem statuie in parc!!!!!! Are primăria mii de angajați prin birouri!!!! Ce fac????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...