6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Ioan Turc: Din primăvară, asfaltăm așa cum trebuie!

Primarul Bistriței a promis schimbarea modului de asfaltare a străzilor, din primăvară. Acesta a anunțat achiziționarea unei stații de asfalt, care va produce o mixtură superioară calitativ.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a explicat că se va schimba calitatea asfaltului folosit în asfaltări. Noua mixtură va fi realizată începând din primăvara anului 2022.

Mai exact, sunt făcute demersurile pentru achiziționarea unei stații de mixturi asfaltice.

Am semnat contractul pentru staţia de mixturi asfaltice. Îi asigur pe bistriţeni că schimbăm paradigma în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor, repararea drumurilor sau lucrările noi. Vom avea până în primăvară o staţie nouă de mixturi asfaltice care va produce mixturi de calitate și la preţuri mult mai mici, cu consumuri energetice mult mai mici”, a declarant Ioan Turc.

În bugetul pe 2021, municipalitatea a prins la capitolul cheltuieli 3.700 lei pentru achiziționarea unei stații de mixtură asfaltică.

Această stație va fi folosită de Direcția de Servicii Publice pentru lurările de asfaltare a străzilor – proiect de 50 de km de străzi asfaltate anual.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Asta e alt mod de a mai suge niste bani pentru ca mi se pare absurd ca primaria sa investeasca intr-o statie de asfaltare in conditia in care in judet exista firma Dimex cu una din cele mai performante statii de asfaltare din Transilvania. De ce nu cumpara asfalt de la Dimex? De ce este nevoie de inca un proiect, alti bani (multi) cheltuiti? Din pacate domnul Turc este ca oricare alt politician roman care isi da cu stangul in dreptul…

  2. Ați văzut cum se refac trotuarele cu pavaj după excavațiile recente????? DEZASTRU!!!!! Niciodată mu a fost așa rău! Praf pana la glezne in tot orașul, Pavelele se scufunda in trotuare!!! Da avem statuie in parc!!!!!! Are primăria mii de angajați prin birouri!!!! Ce fac????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...