25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

A-nceput bătaia pe parcări! Suma RECORD plătită de un bistrițean pentru un loc de parcare

Peste 3.000 de parcări sunt înghițite de proiectele ce se derulează în Bistrița. Astfel, a-nceput bătaia pe cele existente. Suma RECORD plătită de un bistrițean pentru locul de parcare de reședință:

În Bistrița se derulează mai multe proiecte care înghit peste 3.000 de parcări. Unele dintre acestea sunt parcări de reședință, altele sunt parcări publice, altele sunt locuri în care bistrițenii parcau, deși nu era marcat.

Municipalitatea a anunțat că va căuta soluții de realizare parcări care să compenseze aceste pierderi.

Între timp, a început bătălia pe locurile de parcare de reședință. Acestea se atribuie prin licitație. Prețul de pornire este de 180 de lei pentru un an de zile, și se oferă celui ce plătește mai mult.

Din lipsa locurilor de parcare, sumele licitate sunt ENORME.

Cea mai mare sumă alocată pentru un loc de parcare de reședință este de 1.600 de lei„ au declarat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții Primăriei Bistrița.

Locul de parcare supra-licitat este pe strada Arțarilor. În vară, un alt loc de parcare de reședință, de pe strada Decebal, a fost licitat la același preț.

Cele mai mari bătălii se dau pe zonele unde trec pistele de biciclete, Linia verde, axa Gării- Năsăudului.

Primarul Ioan Turc a promis, cât mai curând posibil, 1.500 de locuri de parcare.

Turc promite 1.500 de locuri de parcare! UNDE ar putea fi realizate:

Totodată, municipalitatea a anunțat taxe mai mari pentru parcările publice sau cele de reședință.

De anul viitor plătim mai mult pe locurile de parcare. Cu cât cresc taxele:

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...