6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Turc promite 1.500 de locuri de parcare! UNDE ar putea fi realizate:

Odată cu derularea proiectelor de mobilitate urbană dispar mii de locuri de parcare. Primarul Ioan Turc promite, în primă fază, 1.500 de locuri de parcare. UNDE ar putea fi amplasate:

În Bistrița, în curând, vor exista trei proiecte de mobilitate urbană în plină desfășurare:

  • pistele de biciclete
  • Linia Verde
  • Axa Gării – Decebal- Andrei Mureșanu – Năsăudului

Odată cu aceste proiecte, conform estimărilor efectuate de administrația locală, ar dispărea 2.500 de locuri de parcare marcate sau zone folosite pentru parcare.

NASOL: Dispar 2.500 de locuri de parcare – anunță primarul Ioan Turc

Ioan Turc a promis 1.500 de locuri de parcare.

„Discutăm de realizarea a 1.000, chiar 1.500 de locuri de parcare. Acestea vor fi realizate pe traseul unde se derulează proiectele de mobilitate urbană. Și, de asemenea, în zonele aglomerate”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

Acesta a subliniat faptul că e vorba de parcări rezidențiale și nerezidențiale.

De exemplu, dacă mergem pe traseul Liniei Verzi, ne gândim la o parcare pe Năsăudului, una în spatele clădirii Finanțelor Publice Bistrița și pe Aleea Basmului”, a explicat Ioan Turc.

Pentru parcarea de pe Năsăudului trebuie renegociată suma pentru proiectare și lucrări. Pentru parcarea din spatele Finanțelor mai trebuie discutat cu ANAF despre cedarea terenului către administrația locală.

Cei de la Camera de Comerț au spus că ne vor da terenul, fără nicio problemă. Acum suntem în discuții cu cei de la Finanțe. Să sperăm că nu vom avea probleme și vom putea realiza acolo parcări pentru cei ce vin în zonă, la numeroasele instituții existente în aria respectivă”, a mai spus edilul Bistriței.

Un loc „numai bun de parcare” ar fi pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu strada Gării.

Acel loc, din fața Trezoreriei, ar fi perfect pentru o parcare așa cum trebuie. Dar terenul nu e în domeniu public al Bistriței. Aparține unei persoane fizice, nici măcar juridice. Da. E drept că lumea parchează și acum acolo, dar nu e domeniul public deci nu poate fi amenajat altfel. Revenind la cele 1.500 locuri de parcare, așa cum spuneam, vor fi amplasate pe axele proiectelor de mobilitate urbană”, a concluzionat Ioan Turc, primarul Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: