Ioan Turc: În 19 februarie aflăm dacă avem două PUG-uri

0
78

Primarul Bistriței a anunțat la finele lunii ianuarie că va dispune un control intern la serviciul Urbanism. Asta după ce în presă au apărut articole privind existența a două PUG-uri. Conform declarațiilor edilului, în 19 februarie vom afla dacă există sau nu două PUG-uri.

Urbea bistrițeană fierbe în ultima perioadă, după ce tot mai mulți bistrițeni au divulgat nereguli existente la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Bistrița.

Cea mai gravă acuzație ar fi cea conform căreia ar exista două PUG-uri.

La finalul lunii ianuarie, primarul orașului a anunțat că va demara o anchetă internă pentru a vedea dacă se adeveresc acuzațiile aduse serviciului urbanism din cadrul Primăriei Bistrița.

În sfârșit: Primarul Ioan Turc anunță un control intern la serviciul Urbanism, care să lămurească situația celor două PUG-uri

Astăzi, edilul municipiului a explicat că în 10 zile ar trebui să aflăm dacă există sau nu două PUG-uri.

Am solicitat serviciului Audit să facă un control privind informația conform căreia ar exista două PUG-uri. Le-am dat termen până în data de 19 februarie să finalizeze verificările și să-mi transmită ce au aflat. Ei ar putea să mai prelungească termenul cu cel mult încă o săptămână, dacă nu termină ce au de făcut. Dar eu până în 19 februarie le-am dat termen ca să finalizeze verificările”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.