7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Președintele și secretarul PNL BN despre discursul fostului prefect: „Există probleme de comunicare, dar astfel de lucruri nu se fac la ceremonii oficiale!”

Fostul prefect, Ovidiu Frenț, a șocat azi publicul la o ceremonie oficială. Acesta a cerut demisia actualului prefect, Mica Oprea. În cadrul unei ședințe a PNL BN, Ioan Turc și Ioan Zăgrean au declarat că „Există probleme de comunicare. Dar nu se fac astfel de lucruri la ceremonii oficiale!

În fața Palatului Administrativ, în Piața Petru Rareș, a fost marcată astăzi  Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății. Fostul prefect, Ovidiu Frenț, a luat cuvântul și a șocat audiența.

„În Palatul Administrativ bântuie un fel de comunism ale comportamentelor dictatoriale abuzive. ..(..) Vă ofer public șansa astăzi să vă depuneți mandatul, să vă cereți public scuze”, a spus fostul prefect, așa cum puteți reciti aici:

Ceremonial cu surprize! Fostul prefect Ovidiu Frenț cere public demisia Micăi Oprea: „În Palatul Administrativ bântuie comunismul”

Astăzi a avut loc și o conferință de presă la sediul PNL BN. Secretarul PNL BN, subprefectul Ioan Zăgrean și primarul Ioan Turc, președintele PNL BN, au făcut referire și la cele întâmplate, în urma întrebărilor reporterilor.

Fiecare trebuie să știe ce are de făcut. Eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni. Poate sunt ceva polițe ce trebuie plătite pe acolo. Există niște probleme, nu pot să ascund, niște probleme de comunicare… Dar cum spuneam… eu îmi văd de atribuțiunile mele și de problemele mele!”, a declarat subprefectul Ioan Zăgrean.

Primarul Ioan Turc a explicat că el nu a avut plângeri din partea nimănui în perioada când Mica Oprea i-a fost consilier.

Totuși, consider că astfel de lucruri nu se fac în cadrul unor ceremonii oficiale. Dacă ai ceva de spus presei, dacă eu aș fi fost în locul vreunuia dintre ei, și se impunea să spun ceva, nu o făceam în cadrul unei astfel de ceremonii! Poate că aș fi spus aceleași lucruri, dacă se impuneau spuse, dar nu în cadrul unor ceremonii solemne”, a explicat Ioan Turc.

Declarațiile lor integrale, aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. „Exista probleme de comunicare”…. , mai exact – NU EXISTA COMUNICARE, TOTUL SE IMPUNE!!!.
    Faptul ca nu ai voie sa-ti spui punctul de vedere, amanarea si refuzul de a semna unele documente fara sa justifici poate fi incadrat la „eu respect legea”, sau mai degraba ca lipsa de asumare a atributiilor aferente functiei?
    Domnule primar, de ce nu v-ati folosit de expertiza in domeniul juridic al doamnei fost consilier personal al dvs. , fosta secretar al municipiului (care cunoaste foarte bine problematica) pentru a rezolva eterna problema a PUG-ului, a suspiciunilor care planeaza asupra documentatiilor de urbanism, sau sa finalizati organigrama pe care o tot anuntati din 2020? Doar este cea mai competenta, profesionista si indicata persoana care ar fi putut sa va lumineze si sa va aduca pe drumul cel bun? Oare in ce domeniu v-a consiliat?
    Si in fond cine sa se planga de dansa cand toata lumea o ocolea, doar turnatorii si vechile prietene ii calcau pragul biroului? Cum puteti fi asa de ipocriti si sa va faceti ca nu cunoasteti adevaratul comportament si mod de exprimare si catalogare al persoanelor de catre marea doamna?
    Respectul se castiga nu se impune!

  2. Singurul loc potrivit pentru prefectul Mica Oprea e „în pensie”. Poziția de prefect va aparține și după luna mai( rotativa de premier) tot PSD pentru că au președinția Consiliului Județean. L-am rugat pe domnul ministru Bode să o demită pe Mica Oprea pentru că nu are aptitudini de conducător și alterează toate relațiile de muncă din Prefectură. O cunosc din 1994 pe domnișoara Oprea, expertiza ei juridică e mult supraevaluată. Dacă nu va fi demisă acum, va fi înlocuită în luna mai tot cu un membru PSD. Domnul Frenț are dreptate 100% și atitudinea lui este de apreciat pentru asumare. Sunt puțini bărbați adevărați în politică în stare să-și asume anumite poziții publice, Ovidiu Frenț( suntem prieteni din liceu) e unul dintre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.