16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Ioan Turc (PNL): Este de-a dreptul sfidător ce se întâmplă la Primăria Bistrița, în plină pandemie!

„Este de-a dreptul sfidător cum, în plină desfășurare pandemică, Primăria Bistrița face ce știe ea mai bine, adică angajări”, a comentat liderul PNL Ioan Turc.

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, subliniază că în situația de urgență în care se află orașul și întreaga țară, de altfel, Primăria Bistrița ar fi putut apela la „resursa umană deja existentă”.

O simplă vizită pe site-ul instituției, la secțiunea Posturi vacante, subsecțiunea Anunțuri concursuri, ne lasă perplecși. Deși previzualizarea anunțurilor în format PDF ne-ar putea face să credem că avem de a face doar cu două examene de promovare în grad profesional. De fapt, odată accesat, unul e de-a dreptul concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante!”, avertizează Ioan Turc.

Liberalul precizează că alte anunțuri fac întâi referire la bibliografia necesară unor concursuri care nu apar publicate separat. „Cum ar veni, să fie acolo, dar să nu le vadă nimeni. Toate acestea în timp ce Primăria Cluj-Napoca a comunicat, scurt și la obiect, suspendarea oricăror concursuri de angajare, pentru a putea fi canalizate toate resursele financiare și de personal către combaterea efectelor pandemiei cu coronavirus…!”, mai punctează liberalul.

Nu mai vrea nimeni inspector principal ori de specialitate la Direcția Tehnică sau de Integrare Europeană, cum visează Primăria Bistrița”, afirmă Ioan Turc.

Ioan Turc le reamintește celor din Primăria Bistrița „o solicitare imperativă”: „Banii alocați pentru pârtia de schi (1.200.000 lei), aquapark (3.000.000 lei), evenimente culturale (1.500.000 lei) și alte cheltuieli indezirabile trebuie direcționați către esențialul necesar comunității: combaterea pandemiei și investiții în infrastructura de bază – drumuri, apă/ canalizare, rețele electrice, piața agroalimentară închisă etc.!”, avertizează Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!