6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ioan Turc promite că scăpăm de cerșetori până în februarie. CE planuri are:

Ioan Turc este al treilea primar, după Ovidiu Crețu și Vasile Moldovan care promite că scapă orașul de cerșetori. Mai mult, noul primar al Bistriței și-a dat termen până în luna februarie a anului viitor pentru aceasă „operațiune”. Pe ce mizează:

Cerșetorii care agasează bistrițenii și turiștii în toate anotimpurile s-au numărat de-a lungul timpului printre prioritățile primarilor Bistriței. Atât Vasile Moldovan, cât și Ovidiu Crețu au încercat să rezolve problema, fără rezultate însă.

Aceleași planuri le are și Ioan Turc, care și-a și dat un termen limită pentru a rezolva această problemă. Noul primar al Bistriței spune că va scăpa orașul de cerșetori până în februarie anul viitor.

Acesta mizează pe amenajarea unui centru pentru persoane cu probleme sociale severe, unde cerșetorii adunați de pe străzi vor fi primiți, legitimați și li se va oferi o masă caldă și eventual un pat

De asemenea, poliția locală va fi prezentă în zonele considerate „fierbinți” din acest punct de vedere, în încercarea de a descuraja fenomenul. Se va încerca inclusiv stoparea intrării în oraș a celor care vin din zonele rurale pentru a cerși în municipiu.

„Marea lor majoritate sunt folosiți de grupuri infracționale. Nu pot asista să văd în Bistrița copii cerșind. Vom merge până la decăderea din drepturile părintești”, a precizat, la Bistrițeanul Live.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...