17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Primarul Turc: Termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Liviu Rebreanu, prelungit până la final de an

Lucrările la CNLR se aflau, până nu de mult, „în grafic”. Ieri, primarul Ioan Turc a avut întâlniri cu reprezentanții MIS Grup, CNI și CNLR. Concluzia: termenul de finalizare a lucrărilor s-a prelungit până la finele anului 2023.

Acum două săptămâni, MIS Grup anunța într-un comunicat de presă că este în grafic cu lucrările la Colegiul „Liviu Rebreanu”.

Zilele trecute, s-a observat că de pe panoul amplasat în apropierea șantierului lipsește data de finalizare a proiectului.

Detalii, aici:

A dispărut data de finalizare a lucrărilor de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” . Când trebuia finalizat obiectivul:

Ieri, primarul Ioan Turc, reprezentanții MIS Grup, CNI și CNLR au discutat despre aceste lucrări. Au convenit să prelungească termenul de finalizare. Mai exact, celor de la MIS Grup li s-a oferit timp până la finalul anului 2023.

Revizie de proiect pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”!

Am avut o întâlnire de lucru cu proiectantul, executantul, dirigintele de șantier și un reprezentant al CNI, alături de conducerea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, în legătură cu revizia proiectului privind reabilitarea și modernizarea corpului A al unității de învățământ.

Împreună, am stabilit detaliile finale ce vor fi cuprinse în proiectul revizuit al obiectivului, care vor include și actualizări ale dotărilor informatice, cele proiectate inițial fiind la nivelul anului 2017.

Am convenit că revizia proiectului va fi realizată până în data de 31 martie a.c., pentru a fi apoi supusă aprobării consilierilor locali. Ulterior, proiectul revizuit va fi transmis către Compania Națională de Investiții pentru avizare, urmând ca lucrările de pe șantier să fie încheiate până la finalul acestui an”, a transmis primarul Ioan Turc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Pai daca termini in timp de unde mai mulgi banii?
  Revoltator este ca noi, contribuabilii bistrițeni (in special părinții copiilor din CNLR) trebuie sa înghițim gălușca asta pana la final de an. Neputința si incompetenta tot pe noi si pe copii ne afectează. Orele scurtate la 45’ in care profesorii nu reusesc sa verifice daca măcar ceva din ce au predat s-a inteles la clasa, pauze de 5’ in care copiii nu reusesc sa ajungă la baie pt minime nevoi fiziologice, 3-4 clase simultan la orele de sport, faptul ca la ora 7 copiii nu sunt capabili sa se focuseze, sa se “trezească” pt a performa la minimele cerințe ☹️ …..e minunat la noi, la Liviu.
  Daca ar avea măcar conducerea un minim habar de cati copii au ales in ultimii 3 ani alt liceu strict din considerentul acesta, al învățatului in schimburi cu ore scurtate si trezit uneori de la 5.30-5.45 ca sa ajungă la ore la 7.00….si cati copii cu rezultate remarcabile aleg in continuare alte licee😞
  Decizii care afectează negativ familii întregi 🤦‍♀️
  Acum, cu aceasta prelungire si refinantare cu siguranța firma clasata pe locul 2 la aceasta licitație se încadra si in buget si mai ales in termen….cine ne va spune vreodată??!!
  Csf …ncsf…..astia care punem ștampila nu avem decât sa nu uitam si sa nu iertam la următoarele alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.