10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Contractul pentru sala polivalentă – 600.000 de lei/an. Aceasta va purta numele TeraPlast Arena cel puțin până în 2028

Într-un comunicat de presă, compania TeraPlast anunță faptul că valoarea contractului semnat cu Consiliul Județean pentru numirea sălii polivalente se întinde până în 2028 și are o valoare de 600.000 de lei/an.

TeraPlast a câștigat licitația organizată de autoritățile județene, pentru numirea sălii polivalente din Unirea. Informația a fost făcută publică de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, ieri, într-o emisiune la Bistrița FM. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

TeraPlast Arena – noul nume al sălii polivalente din Unirea

Potrivit unui comunicat TeraPlast, acordul este valabil pe o durată de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adițional. Valoarea contractului depășește 600.000 lei /an.

„E un nou parteneriat pentru performanță între TeraPlast și comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbaș, echipa de suflet a bistrițenilor și al întregului club sportiv din Bistrița de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitație era naturală. Responsabilitatea socială și interesul vizavi de dezvoltarea și bunăstarea comunității fac parte din cultura organizației noastre, iar atenția se îndreaptă în special către educație și sport. Acest nou acord cimentează susținerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talenelor și creșterea unor noi sportivi de performanță. Bistrița are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate și condiții de joc, așa cum merită clubul, sportivii și toți locuitorii orașului”, precizează Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

Anul trecut, Grupul TeraPlast a făcut sponsorizări de aproape 1,8 milioane de lei. Grupul este implicat și în proiecte de responsabilitate socială și de protejarea mediului înconjurător.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. De parcă un sportiv de valoare nu aveam în județ care să dea numele sălii de sport! Sunt curios dacă a existat vreo consultare publică a cetățenilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...