12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Contractul pentru sala polivalentă – 600.000 de lei/an. Aceasta va purta numele TeraPlast Arena cel puțin până în 2028

Într-un comunicat de presă, compania TeraPlast anunță faptul că valoarea contractului semnat cu Consiliul Județean pentru numirea sălii polivalente se întinde până în 2028 și are o valoare de 600.000 de lei/an.

TeraPlast a câștigat licitația organizată de autoritățile județene, pentru numirea sălii polivalente din Unirea. Informația a fost făcută publică de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, ieri, într-o emisiune la Bistrița FM. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

TeraPlast Arena – noul nume al sălii polivalente din Unirea

Potrivit unui comunicat TeraPlast, acordul este valabil pe o durată de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adițional. Valoarea contractului depășește 600.000 lei /an.

„E un nou parteneriat pentru performanță între TeraPlast și comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbaș, echipa de suflet a bistrițenilor și al întregului club sportiv din Bistrița de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitație era naturală. Responsabilitatea socială și interesul vizavi de dezvoltarea și bunăstarea comunității fac parte din cultura organizației noastre, iar atenția se îndreaptă în special către educație și sport. Acest nou acord cimentează susținerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talenelor și creșterea unor noi sportivi de performanță. Bistrița are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate și condiții de joc, așa cum merită clubul, sportivii și toți locuitorii orașului”, precizează Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

Anul trecut, Grupul TeraPlast a făcut sponsorizări de aproape 1,8 milioane de lei. Grupul este implicat și în proiecte de responsabilitate socială și de protejarea mediului înconjurător.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. De parcă un sportiv de valoare nu aveam în județ care să dea numele sălii de sport! Sunt curios dacă a existat vreo consultare publică a cetățenilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: