2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

TeraPlast Arena – noul nume al sălii polivalente din Unirea

Compania TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea. Începând de mâine, aceasta se va numi TeraPlast Arena, a anunțat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a anunțat astăzi la Bistrița FM faptul că TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea.

„Mâine își va primi botezul. De mâine va fi TeraPlast Arena. În seara aceasta se termina ultima serie de proceduri birocratice. Licitația pentru denumirea sălii polivalente a fost câștigată de TeraPlast”, a precizat președintele CJ Radu Moldovan.

Încă de anul trecut, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că firma care va câștiga licitația pentru numirea sălii polivalente își va asuma o parte din costurile sale de funcționare. Deocamdată nu se știe cum arată contractul semnat între autoritățile locale și TeraPlast.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...