22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

TeraPlast Arena – noul nume al sălii polivalente din Unirea

Compania TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea. Începând de mâine, aceasta se va numi TeraPlast Arena, a anunțat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a anunțat astăzi la Bistrița FM faptul că TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea.

„Mâine își va primi botezul. De mâine va fi TeraPlast Arena. În seara aceasta se termina ultima serie de proceduri birocratice. Licitația pentru denumirea sălii polivalente a fost câștigată de TeraPlast”, a precizat președintele CJ Radu Moldovan.

Încă de anul trecut, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că firma care va câștiga licitația pentru numirea sălii polivalente își va asuma o parte din costurile sale de funcționare. Deocamdată nu se știe cum arată contractul semnat între autoritățile locale și TeraPlast.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.