14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

TeraPlast Arena – noul nume al sălii polivalente din Unirea

Compania TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea. Începând de mâine, aceasta se va numi TeraPlast Arena, a anunțat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a anunțat astăzi la Bistrița FM faptul că TeraPlast a câștigat licitația pentru denumirea sălii polivalente din Unirea.

„Mâine își va primi botezul. De mâine va fi TeraPlast Arena. În seara aceasta se termina ultima serie de proceduri birocratice. Licitația pentru denumirea sălii polivalente a fost câștigată de TeraPlast”, a precizat președintele CJ Radu Moldovan.

Încă de anul trecut, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că firma care va câștiga licitația pentru numirea sălii polivalente își va asuma o parte din costurile sale de funcționare. Deocamdată nu se știe cum arată contractul semnat între autoritățile locale și TeraPlast.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...