17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Ionuț Simionca dezgroapă securea războiului și acuză înțelegeri secrete între PSD și PNL pentru alegerile locale

Pe modelul lui Traian Băsescu, deputatul Ionuț Simionca, candidatul PMP la Primăria Bistrița, declanșează un război total pe scena politică bistrițeană. El a adus acuze grave la adresa PSD și PNL. Nici mai mult, nici mai puțin, Simionca susține că la această oră ar exista înțelegeri secrete între cele două formațiuni politice.

Înțelegerile vizează alegerile locale și modul de împărțire a puterii în județ. Ionuț Simionca afirmă că PSD şi PNL au strategii similare și că s-au înţeles să conducă oraşul şi judeţul mână-n mână, la fel cum au făcut-o în ultimii 30 de ani

IONUȚ SIMIONCA: „Atât PNL cât şi PSD şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile din 27 septembrie sub umbrela unor alianţe. Cele două partide confundă alegerile locale cu un bal mascat. Mai precis, PNL şi PSD se deghizează pentru a nu fi recunoscute şi sancţionate de bistriţeni la vot. În Bistriţa-Năsăud, PSD şi PNL au strategii similare, s-au înţeles să conducă oraşul şi judeţul, mână-n mână, la fel cum au făcut-o în ultimii 30 de ani. Bistriţenii nu mai pot fi păcăliţi, iar în 27 septembrie îi vor sancţiona la vot”.

Cu toate acestea, Ionuț Simionca s-a arătat surprins de intrarea UDMR în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. „Singura surpriză în alianţa de stânga este capturarea UDMR. Etnicii maghiari din Bistriţa-Năsăud nu sunt nici pesedişti, nici stângişti şi cu siguranţă îşi doresc schimbarea municipiului reşedinţă de judeţ şi îi invit să susţină candidatura mea pentru o schimbare în bine”, a declarat Ionuţ Simionca.

De criticile lui Ionuț Simionca nu au scăpat nici noua Alianța dintre PNL și USR-Plus. El a reproșat celor din USR că, după ce au negociat cu PMP, au căzut foarte repede în capcana PNL, predându-se formațiunii politice condusă de Ioan Turc la Bistrița.

USR s-a predat PNL-ului la Bistriţa. Îmi pare rău pentru oamenii care şi-au pus speranţa în USR şi au susţinut acest partid, până la această alianţă. Noi avem foarte multe lucruri în comun. Gândim la fel, îi apreciz foarte mult pe susţinătorii USR şi îi respect. Îi invit pe toţi cei care au susţinut USR – şi sunt sigur că nu vor susţine candidatura domnului Ioan Turc, un om care a stat toată viaţa pe banii bistriţenilor la stat, şi care a făcut alături de PSD blaturi ascunse de ochii bistriţenilor – să susţină candidatura mea şi schimbarea în municipiul Bistriţa”, a spus Ionuț Simionca.

El a făcut un apel către toți cei nemulțumiții din PNL și USR pentru a se alătura proiectului său pentru municipiul Bistrița. Ionuț Simionca a afirmat că este singurul candidat la primărie care va face depesedizarea instituţiilor statului. Aceasta înseamnă nu doar înlocuirea din funcţii publice a funcţionarilor puşi pe pile şi relaţii, ci şi stoparea comportamentelor pesediste, din administraţia municipiului Bistriţa. Precum și stoparea jafului din banii publici sau stoparea corupţiei din Primărie: „Voi lupta pentru transparenţă şi resetarea administraţiei locale, pentru principiul meritocraţiei prin care funcţionarii să ocupe un post printr-un concurs corect, cinstit”.

Ionuț Simionca plusează și promite că va pune capăt domniei partidelor tradiționale PNL și PSD în Primăria municipiului Bistriţa. Acestea au fost împreună la putere în ultimii 30 de ani şi nu au adus nimic pozitiv pentru acest oraș. „Ştiu ce am de făcut la Primărie, ştiu nevoile bistriţenilor. Mă întâlnesc cu ei în fiecare zi şi pot să fac acest lucru. Candidatura mea în aceste condiţii este o datorie morală, pentru că nu s-a schimbat nimic în bine în ultimii 30 de ani. Canditatura mea a rămas singura care să însemne cu adevărat o schimbare, cu şanse de a învinge PNL şi PSD la Bistriţa. Ţine doar de noi să nu ne condamnăm la încă patru ani de stagnare. Ştiu că bistriţenii îşi doresc o schimbare în bine, iar PNL şi PSD sunt forţele care se opun acestei schimbări. Schimbarea vine de la noi şi putem să o facem doar împreună”, a conchis Ionuț Simionca.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: