-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

Ionuț Simionca: Începerea școlii în Bistrița este un pas important pentru revenirea la normalitate

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simioca a postat astăzi pe pagina sa de Facebook, cu prilejul începerii noului an școlar, un mesaj pentru elevi, profesori și părinți.

Vreau să le urez mult succes în noul an școlar elevilor și profesorilor din Bistrița. Bucuria revederii colegilor și dascălilor este cu atât mai mare pentru copii cu cât, timp de o jumătate de an, pandemia a făcut ca școala să se desfășoare în mediul virtual, fără interacțiuni sociale directe.

Înțeleg îngrijorările părinților pe tema sănătății, dar am convingerea că, într-o comunitate responsabilă, cum e cea în care trăim, vom găsi împreună soluții pentru siguranța copiilor. Începerea școlii este un pas important pentru revenirea la normalitate, iar educația este, incontestabil, drumul către un viitor mai bun”, a transmis Ionuț Simionca.

Am întâlnit mulți părinți preocupați de sănătatea și siguranța copiilor lor odată cu începerea noului an școlar și i-am asigurat pe aceștia că, după 27 septembrie, după ce voi ajunge Primarul Bistriței, mă voi ocupa personal de respectarea tuturor normelor de igienă și protecție, precum și de modernizarea și dotarea unităților de învățământ din oraș”, a concluzionat Ionuț Simionca.

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...