12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Ionuț Simionca: Începerea școlii în Bistrița este un pas important pentru revenirea la normalitate

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simioca a postat astăzi pe pagina sa de Facebook, cu prilejul începerii noului an școlar, un mesaj pentru elevi, profesori și părinți.

Vreau să le urez mult succes în noul an școlar elevilor și profesorilor din Bistrița. Bucuria revederii colegilor și dascălilor este cu atât mai mare pentru copii cu cât, timp de o jumătate de an, pandemia a făcut ca școala să se desfășoare în mediul virtual, fără interacțiuni sociale directe.

Înțeleg îngrijorările părinților pe tema sănătății, dar am convingerea că, într-o comunitate responsabilă, cum e cea în care trăim, vom găsi împreună soluții pentru siguranța copiilor. Începerea școlii este un pas important pentru revenirea la normalitate, iar educația este, incontestabil, drumul către un viitor mai bun”, a transmis Ionuț Simionca.

Am întâlnit mulți părinți preocupați de sănătatea și siguranța copiilor lor odată cu începerea noului an școlar și i-am asigurat pe aceștia că, după 27 septembrie, după ce voi ajunge Primarul Bistriței, mă voi ocupa personal de respectarea tuturor normelor de igienă și protecție, precum și de modernizarea și dotarea unităților de învățământ din oraș”, a concluzionat Ionuț Simionca.

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...