18.7 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

ÎPS Andrei Andreicuț i-a premiat pe absolvenții de 10 din Bistrița-Năsăud și Cluj

17 absolvenți de liceu din Arhiepiscopia Clujului, mai exact din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, au fost premiați de către mitropolitul Andrei Andreicuț. Cei 17 au primit câte 1.000 de lei, în cadrul unei ceremonii desfășurată la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă.

Cei mai buni 17 absolvenți de liceu din Bistrița-Năsăud și Cluj au fost premiați duminică de către mitropolitul Andrei Andeicuț, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă.

Este vorba despre cei doi absolvenți din Bistrița-Năsăud care au obținut media 10 la Bacalaureat, la care se adaugă alți 15 elevi de 10 din Cluj. Cei 17 au primit câte 1.000 de lei și o diplomă.

„Este un moment care ne face onoare, nouă, creştinilor din Arhiepiscopia Clujului, şi anume premierea a 17 tineri care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat. Ne punem speranţă în ceea ce vor putea face pentru această ţară. Credem că aceşti tineri sunt cei mai inteligenţi din eparhia noastră şi, în acelaşi timp, am vrea să credem că sunt şi cei mai cuminţi. Să le ajute Dumnezeu să fie exemplu pentru ceilalţi, cu cuvântul arătându-le cum arată un tânăr civilizat, manierat şi cu credinţă. Credem că ei vor duce steagul credinţei mai departe şi, în acelaşi timp, cu dragoste. Ne rugăm lui Dumnezeu să le ajute să se realizeze foarte frumos în viaţă”, a spus IPS Andreicuţ, citat de Mediafax.

Foto: Mediafax

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...