18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Își caută cu disperare fratele, de un an de zile! L-ați văzut cumva??

Durere mare într-o familie din Dorolea. De anul trecut nu mai au nicio veste despre Cristi. Au anunțat poliția, însă nu au nicio informație. Ultima dată se afla în Wuppertal, Germania. L-ați văzut cumva?? Orice informație e folositoare!

Familia Purcelean din Dorolea trece, de un an de zile, prin cele mai crunte stări. Cristi nu a mai dat niciun semn de viață de anul trecut, din noiembrie.

„Fratele meu a plecat în Germania, anul trecut în luna mai. Ultima dată ne-a trimis o scrisoare, în luna noiembrie. Atunci era în Wuppertal. Înainte lucrase în Solingen. Apoi, nu a mai dat niciun semn și nu am mai putut lua legătura cu el”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Flaviu Purcelean.

Familia lui Cristi a anunțat poliție despre dispariția acestuia, însă e aproape un an de zile de când nu au nicio informație.

În data de 8 ianuarie 2018, un bărbat de 32 de ani din Dorolea a anunțat poliția cu privire la dispariția fratelui său, un bărbat de 44 de ani, în Germania. Polițiștii au extins căutările la nivel național și internațional pentru găsirea bărbatului în cauză”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Cristian Purcelean are 44 de ani, înălțimea de 1,85 m, ochi căprui și e brunet. Acesta nu era căsătorit.

Dacă aveți informații care ar putea ajuta la identificarea lui, luați legătură cu Flaviu Purcelean pe pagina sa de Facebook, sau la numerele de telefon 004915141329588 sau 0754323762.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: