-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Își caută cu disperare fratele, de un an de zile! L-ați văzut cumva??

Durere mare într-o familie din Dorolea. De anul trecut nu mai au nicio veste despre Cristi. Au anunțat poliția, însă nu au nicio informație. Ultima dată se afla în Wuppertal, Germania. L-ați văzut cumva?? Orice informație e folositoare!

Familia Purcelean din Dorolea trece, de un an de zile, prin cele mai crunte stări. Cristi nu a mai dat niciun semn de viață de anul trecut, din noiembrie.

„Fratele meu a plecat în Germania, anul trecut în luna mai. Ultima dată ne-a trimis o scrisoare, în luna noiembrie. Atunci era în Wuppertal. Înainte lucrase în Solingen. Apoi, nu a mai dat niciun semn și nu am mai putut lua legătura cu el”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Flaviu Purcelean.

Familia lui Cristi a anunțat poliție despre dispariția acestuia, însă e aproape un an de zile de când nu au nicio informație.

În data de 8 ianuarie 2018, un bărbat de 32 de ani din Dorolea a anunțat poliția cu privire la dispariția fratelui său, un bărbat de 44 de ani, în Germania. Polițiștii au extins căutările la nivel național și internațional pentru găsirea bărbatului în cauză”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Cristian Purcelean are 44 de ani, înălțimea de 1,85 m, ochi căprui și e brunet. Acesta nu era căsătorit.

Dacă aveți informații care ar putea ajuta la identificarea lui, luați legătură cu Flaviu Purcelean pe pagina sa de Facebook, sau la numerele de telefon 004915141329588 sau 0754323762.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...