1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Iurișniti: Nu voi mai activa din interiorul vreunui partid politic

Cristina Iurișniți, profesor de limba franceză la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița și fost deputat de Bistrița-Năsăud din partea USR, a demisionat din USR PLUS. În opinia publică au circulat zvonuri cum că ar fi lăsat Uniunea Salvați România pentru AUR.

Fostul coleg al Cristinei Iurișniți, Nicolae Pavelean, actualul președinte USR Bistrița, a comentat zvonul conform căruia Cristina Iurișniți ar fi curtată de cei de la AUR BN.

Am avut o discuție cu dânsa. Demisia nu a fost încă procesată de Biroul Politic Local. Am avut o discuţie scurtă, urma să ne mai întâlnim. Din ce mi-a spus, nu este vorba de plecarea la un alt partid. Este o decizie personală a dânsei. Eu sper să discutăm şi, dacă doreşte, să revină. Orice membru este un plus pentru noi. Nu ne dorim ca oamenii să plece”, a declarat într-o conferință de presă, Nicolae Pavelean.

Cristina Iurișniți a infirmat aceste zvonuri. În plus, a transmis faptul că nu va mai activa din interiorul vreunui partid politic.

Cristina Iurișniți: Resping cu fermitate orice speculații în privința asocierii numelui meu cu partidul extremist AUR

„Resping cu fermitate orice speculații în privința asocierii numelui meu cu partidul extremist AUR. Sunt printre puținii parlamentari care au luat poziție publică și am sesizat CNCD încă din 2020 pentru a condamna discriminarea si nerespectarea drepturilor fundamentale ale femeilor din România”.
Iurișniți a trmis un mesaj redacției Bistrițeanul.ro, spunând că nu se va mai afilia politic: „Nu voi mai activa din interiorul vreunui partid politic. M-am implicat în comunitate și înainte de 2016 când am intrat în USR, o voi face în continuare ca cetățean implicat și responsabil!”

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Doamna profesoară a fost activă în mandatul trecut. Merita să fie nominalizată încă un mandat. Având proiecte și inițiative frumoase a deranjat. Probabil a stat mai prost la capitolul finanțare pentru partid. Partidele vor mai întâi bani și apoi dacă ești deștept. Se vede unde am ajuns după 32 de ani, la atmosferă și gâlceavă de FSN. Populiștii câștigă teren în detrimentul mult experimentatelor PSD-PNL… Poate nu mai apucăm alegerile din 2024 și este posibil să miroase și la noi a pucioasă de Kazahstan cu iz de Grigori Efimovici Rasputin-Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.