17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Iurișniti: Nu voi mai activa din interiorul vreunui partid politic

Cristina Iurișniți, profesor de limba franceză la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița și fost deputat de Bistrița-Năsăud din partea USR, a demisionat din USR PLUS. În opinia publică au circulat zvonuri cum că ar fi lăsat Uniunea Salvați România pentru AUR.

Fostul coleg al Cristinei Iurișniți, Nicolae Pavelean, actualul președinte USR Bistrița, a comentat zvonul conform căruia Cristina Iurișniți ar fi curtată de cei de la AUR BN.

Am avut o discuție cu dânsa. Demisia nu a fost încă procesată de Biroul Politic Local. Am avut o discuţie scurtă, urma să ne mai întâlnim. Din ce mi-a spus, nu este vorba de plecarea la un alt partid. Este o decizie personală a dânsei. Eu sper să discutăm şi, dacă doreşte, să revină. Orice membru este un plus pentru noi. Nu ne dorim ca oamenii să plece”, a declarat într-o conferință de presă, Nicolae Pavelean.

Cristina Iurișniți a infirmat aceste zvonuri. În plus, a transmis faptul că nu va mai activa din interiorul vreunui partid politic.

Cristina Iurișniți: Resping cu fermitate orice speculații în privința asocierii numelui meu cu partidul extremist AUR

„Resping cu fermitate orice speculații în privința asocierii numelui meu cu partidul extremist AUR. Sunt printre puținii parlamentari care au luat poziție publică și am sesizat CNCD încă din 2020 pentru a condamna discriminarea si nerespectarea drepturilor fundamentale ale femeilor din România”.
Iurișniți a trmis un mesaj redacției Bistrițeanul.ro, spunând că nu se va mai afilia politic: „Nu voi mai activa din interiorul vreunui partid politic. M-am implicat în comunitate și înainte de 2016 când am intrat în USR, o voi face în continuare ca cetățean implicat și responsabil!”

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Doamna profesoară a fost activă în mandatul trecut. Merita să fie nominalizată încă un mandat. Având proiecte și inițiative frumoase a deranjat. Probabil a stat mai prost la capitolul finanțare pentru partid. Partidele vor mai întâi bani și apoi dacă ești deștept. Se vede unde am ajuns după 32 de ani, la atmosferă și gâlceavă de FSN. Populiștii câștigă teren în detrimentul mult experimentatelor PSD-PNL… Poate nu mai apucăm alegerile din 2024 și este posibil să miroase și la noi a pucioasă de Kazahstan cu iz de Grigori Efimovici Rasputin-Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...