-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Jandarmul Alexandru Sucutărdean are grade de profesionist la culturism! S-a întors la Bistrița cu primul loc de la Mister Universe

Bistrițeanul Alexandru Sucutărdean, de meserie jandarm, a câștigat primul loc la o competiție Miss și Mister Universe de culturism din Italia. A „promovat” la profesioniști.

Alexandru Sucutărdean este cunoscut drept un pasionat de sport și mișcare. Este plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Bistrița și instructor de fitness. 

La finalul săptămânii trecute, a obținut un rezultat remarcabil în Italia, la Taranto. Sucutărdean s-a întors cu primul loc la proba Pro Physique, astfel va trece la categoria de profesioniști.

Înainte de competiție a avut câteva probleme de sănătate, dar nu a ratat ocazia de a reprezenta România la una dintre competițiile importante de culturism ale lumii.

„Deși am avut probleme de sănătate, le-am depășit iar pentru aceasta am avut nevoie de multă ambiţie. De asemenea, am respectat un program alimentar adecvat şi mai ales am depus multă muncă în sala de antrenament iar rezultatele se văd acum. Mă bucur că am dus tricolorul acolo unde îi este locul!” a spus Alexandru.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: