16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Jenor Beudean, excutat silit! Acesta nu s-a grăbit să plătească cheltuielile de judecată dintr-un proces

Liberalul Jenor Beudean este executat silit de către tânăra cu care a avut un conflict în plină stradă în 2016, conflict ce a și ajuns în judecată. Potrivit Curții de Apel Cluj, acesta trebuia să îi achite tinerei 3.500 de lei, cheltuieli de judecată, însă nu s-a grăbit să o facă.

În toamna anului 2020, Jenor Beudean, care a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat o femeie în plină stradă în 2016, a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Cluj. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Vă reamintim că tânăra a traversat strada pe Bulevardul Independenței, pe culoarea roșie a semaforului, iar un autoturism a oprit brusc și a claxonat-o. Femeia a reacționat și a lovit autoturismul, la volanul căruia se afla  liberalul și fostul candidat la funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, Jenor Beudean.

Acesta a urmărit-o pe trotuar și a îmbrâncit-o și chiar lovit-o, după cum arată certificatul medico-legal prezentat de bistrițeancă în fața judecătorilor, dar și imaginile surprinse de o camera de supraveghere și de un participant la trafic.

Judecătorii bistrițeni l-au achitat pe liberal, însă cei de la Cluj desființează sentința de la Bistrița și recunosc vinovăția lui Jenor Beudea. Clujenii renunță la aplicarea unei pedepse în cazul lui Beudean, însă îi cer să achite cheltuielile de judecată ale părții adverse.

Se pare că Jenor Beudean nu s-a grăbit să achite această sumă, tânăra cu care s-a judecat fiind nevoită să ceară executarea silită a sa. Acesta are de plătit 3.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată de fond și de apel. Judecătoria Beclean a admis cererea de executare silită.

Mai puteți citi pe această temă:

https://www.bistriteanul.ro/judecatorul-care-l-a-achitat-pe-jenor-beudean-actiunile-lui-au-fost-necesare-si-proportionale/

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.