24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Jenor Beudean, excutat silit! Acesta nu s-a grăbit să plătească cheltuielile de judecată dintr-un proces

Liberalul Jenor Beudean este executat silit de către tânăra cu care a avut un conflict în plină stradă în 2016, conflict ce a și ajuns în judecată. Potrivit Curții de Apel Cluj, acesta trebuia să îi achite tinerei 3.500 de lei, cheltuieli de judecată, însă nu s-a grăbit să o facă.

În toamna anului 2020, Jenor Beudean, care a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat o femeie în plină stradă în 2016, a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Cluj. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Vă reamintim că tânăra a traversat strada pe Bulevardul Independenței, pe culoarea roșie a semaforului, iar un autoturism a oprit brusc și a claxonat-o. Femeia a reacționat și a lovit autoturismul, la volanul căruia se afla  liberalul și fostul candidat la funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, Jenor Beudean.

Acesta a urmărit-o pe trotuar și a îmbrâncit-o și chiar lovit-o, după cum arată certificatul medico-legal prezentat de bistrițeancă în fața judecătorilor, dar și imaginile surprinse de o camera de supraveghere și de un participant la trafic.

Judecătorii bistrițeni l-au achitat pe liberal, însă cei de la Cluj desființează sentința de la Bistrița și recunosc vinovăția lui Jenor Beudea. Clujenii renunță la aplicarea unei pedepse în cazul lui Beudean, însă îi cer să achite cheltuielile de judecată ale părții adverse.

Se pare că Jenor Beudean nu s-a grăbit să achite această sumă, tânăra cu care s-a judecat fiind nevoită să ceară executarea silită a sa. Acesta are de plătit 3.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată de fond și de apel. Judecătoria Beclean a admis cererea de executare silită.

Mai puteți citi pe această temă:

https://www.bistriteanul.ro/judecatorul-care-l-a-achitat-pe-jenor-beudean-actiunile-lui-au-fost-necesare-si-proportionale/

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...