18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Jenor Beudean, excutat silit! Acesta nu s-a grăbit să plătească cheltuielile de judecată dintr-un proces

Liberalul Jenor Beudean este executat silit de către tânăra cu care a avut un conflict în plină stradă în 2016, conflict ce a și ajuns în judecată. Potrivit Curții de Apel Cluj, acesta trebuia să îi achite tinerei 3.500 de lei, cheltuieli de judecată, însă nu s-a grăbit să o facă.

În toamna anului 2020, Jenor Beudean, care a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat o femeie în plină stradă în 2016, a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Cluj. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Vă reamintim că tânăra a traversat strada pe Bulevardul Independenței, pe culoarea roșie a semaforului, iar un autoturism a oprit brusc și a claxonat-o. Femeia a reacționat și a lovit autoturismul, la volanul căruia se afla  liberalul și fostul candidat la funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, Jenor Beudean.

Acesta a urmărit-o pe trotuar și a îmbrâncit-o și chiar lovit-o, după cum arată certificatul medico-legal prezentat de bistrițeancă în fața judecătorilor, dar și imaginile surprinse de o camera de supraveghere și de un participant la trafic.

Judecătorii bistrițeni l-au achitat pe liberal, însă cei de la Cluj desființează sentința de la Bistrița și recunosc vinovăția lui Jenor Beudea. Clujenii renunță la aplicarea unei pedepse în cazul lui Beudean, însă îi cer să achite cheltuielile de judecată ale părții adverse.

Se pare că Jenor Beudean nu s-a grăbit să achite această sumă, tânăra cu care s-a judecat fiind nevoită să ceară executarea silită a sa. Acesta are de plătit 3.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată de fond și de apel. Judecătoria Beclean a admis cererea de executare silită.

Mai puteți citi pe această temă:

https://www.bistriteanul.ro/judecatorul-care-l-a-achitat-pe-jenor-beudean-actiunile-lui-au-fost-necesare-si-proportionale/

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: