-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Liberalul Jenor Beudean, care a agresat o femeie în plină stradă, a fost achitat la Bistrița, însă găsit vinovat la Cluj!

Procesul în care liberalul Jenor Beudean a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat o femeie în plină stradă, a ajuns la Curtea de Apel Cluj. Judecătorii clujeni desființează sentința dată la Bistrița:

Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat în cazul liberalului Jenor Beudean, acuzat că, în 2016 ar fi îmbrâncit, tras și lovit o femeie în plină stradă, pe un bulevard circulat din Bistrița.

Vă reamintim că Nicoleta Constantinescu a traversat strada pe Bulevardul Independenței, iar pe la mijloc culoarea semaforului s-a făcut roșie, iar un autoturism a oprit brusc și a claxonat-o.

Femeia a reacționat și a lovit autoturismul, la volanul căruia se afla  liberalul și fostul candidat la funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, Jenor Beudean. Acesta a urmărit-o pe trotuar și a îmbrâncit-o și chiar lovit-o, după cum arată și certificatul medico-legal prezentat de bistrițeancă în fața judecătorilor.

Jenor Beudean a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, însă judecătorii bistrițeni l-au achitat. Mai mult, judecătorul considera gestul femeii de a lovi mașina „flagrant”, Beudean având dreptul să „urmărească, să prindă și să rețină făptuitorul și să-l predea de îndată organelor de urmărire penală”.

„Probatoriul cauzei atestă fără dubii că inculpatul nu a dorit decât prinderea inculpatei și predarea acesteia către organele de ordine publică”, se arăta în motivarea sentinței.

În același proces s-a judecat și cauza civilă, Beudean cerându-i femeii pe care a agresat-o daune materiale în urma „avarierii” autoturismului cu piciorul. Procesul a ajuns la Curtea de Apel Cluj, după ce atât procurorii, cât și partea vătămată au contestat decizia. Sentința dată de Curtea de Apel Cluj este definitivă și o desființează pe cea de la Bistrița:

Judecătorii clujeni îi recunosc vinovăția lui Jenor Beudean, care fusese achitat la Bistrița. Mai mult, îl obligă pe acesta să îi plătească victimei cheltuieli de judecată:

 „Admite apelurile declarate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița și inculpata-persoană vătămată C.N.L. împotriva sentinței penale nr. 1031 din 07.08.2020 a Judecătoriei Bistrița, pronunțată în dosar nr. 7280/190/2017, pe care o desființează, în parte, sub aspectul soluționării acțiunii penale împotriva inculpatului B.J.A., respectiv a acțiunii civile formulate de partea civilă B.J.A și a cheltuielilor judiciare solicitate de persoana vătămată C.N.L. Pronunțând o nouă hotărâre: dispune renunțarea la aplicarea pedepsei față de inculpatul B.J.A – pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, aplică inculpatului un avertisment și îi atrage atenția asupra dispozițiilor art. 82 Cod penal privind cazurile de anulare a renunțării la aplicarea pedepsei. Respinge acțiunea civilă exercitată de partea civilă B.J.A. și în consecință înlătură obligarea inculpatei C.N.L. la plata către acesta a sumei de 1.136 de lei, cu titlul de daune materiale. Obligă inculpatul B.J.A. să plătească persoanei vătămate C.N.L. suma de 2.200 de lei  cu titlu de cheltuieli judiciare de fond. Obligă inculpatul B.J.A. să plătească persoanei vătămate C.N.L suma de 1.300 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare în apel”.

Mai puteți citi:

Judecătorul care l-a achitat pe Jenor Beudean: „Acțiunile lui au fost necesare și proporționale”

Femeia bătută pe stradă de liberalul Jenor Beudean caută martori care să spună, în fața instanței, ce au văzut

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...