13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Femeia bătută pe stradă de liberalul Jenor Beudean caută martori care să spună, în fața instanței, ce au văzut

Lupta dintre Jenor Beudean și bistrițeanca pe care a agresat-o în plină stradă este departe de a se termina. Mai mult, bistrițeanca ce a pierdut prima bătălie cu liberalul, face apel la cei care au asistat la acele scene și îi cheamă să spună ce au văzut, în instanță.

Luna trecută, liberalul Jenor Beudean era achitat în dosarul în care era judecat pentru lovire sau alte violențe. Era prima sentință dată de Judecătoria Bistrița, care a fost rapid atacată de procurorii, dar și de Nicoleta Loredana Constantinescu, femeia ce a fost agresată de Jenor Beudean.

Judecătrii au ajuns la concluzia că „nu există probe că leziunile traumatice evaluate prin zile de îngrijiri medicale au fost cauzate de inculpat, şi respectiv acţiunile exercitate de către inculpat asupra părţii vătămate nu întrunesc elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

Nicoleta Loredana Constantinescu, care locuiește în Marea Britanie alături de soț, face apel la cei care au asistat la scenele petrecute în vara anului 2016, pe Bulevardul Independenței și îi roagă să spună și în fața judecătorilor ce au văzut. Astfel, cei care au luat parte la aceste scene sunt rugați să sune avocatul familiei la numărul de telefon: 0731028400.

Totul s-a petrecut în vara anului 2016, înaintea alegerilor locale, pe Bulevardul Independenței, aproape de biserica de la BIG. Bistrițeanca a vrut să treacă strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșie, iar autoturismul condus de Jenor Beudean nu i-a acordat prioritate.

Aceasta s-a enervat și a dat cu piciorul în autoturism, continuându-și ulterior drumul. Scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o bancă din apropiere.

Gestul femeii l-a scos din minți pe Jenor Beudean care a urmărit-o pe aceasta pe trotuar și a început să o tragă după el, să o îmbrâncească și agreseze. Și această scenă a fost surprinsă, de data aceasta cu un aparat foto.

Ulterior, soțul femeii agresate a făcut publice fotografiile, iar Jenor Beudean a demisionat din PNL. După jumătate de an, acesta a fost reprimit în sânul partidului, fiind „recompensat” cu funcția de secretar general adjunct al PNL.

Totul a ajuns în fața judecătorilor, tânăra îl acuza pe Jenor Beudean de agresiune, iar liberalul o acuza pe aceasta de distrugere. Într-un final s-a comasat într-un singur proces penal, care a debutat în 2017.

Mai puteți citi pe această temă:

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

Procurorii, supărați pe decizia judecătorilor de a-l achita pe Jenor Beudean! Au făcut recurs:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.