1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Femeia bătută pe stradă de liberalul Jenor Beudean caută martori care să spună, în fața instanței, ce au văzut

Lupta dintre Jenor Beudean și bistrițeanca pe care a agresat-o în plină stradă este departe de a se termina. Mai mult, bistrițeanca ce a pierdut prima bătălie cu liberalul, face apel la cei care au asistat la acele scene și îi cheamă să spună ce au văzut, în instanță.

Luna trecută, liberalul Jenor Beudean era achitat în dosarul în care era judecat pentru lovire sau alte violențe. Era prima sentință dată de Judecătoria Bistrița, care a fost rapid atacată de procurorii, dar și de Nicoleta Loredana Constantinescu, femeia ce a fost agresată de Jenor Beudean.

Judecătrii au ajuns la concluzia că „nu există probe că leziunile traumatice evaluate prin zile de îngrijiri medicale au fost cauzate de inculpat, şi respectiv acţiunile exercitate de către inculpat asupra părţii vătămate nu întrunesc elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

Nicoleta Loredana Constantinescu, care locuiește în Marea Britanie alături de soț, face apel la cei care au asistat la scenele petrecute în vara anului 2016, pe Bulevardul Independenței și îi roagă să spună și în fața judecătorilor ce au văzut. Astfel, cei care au luat parte la aceste scene sunt rugați să sune avocatul familiei la numărul de telefon: 0731028400.

Totul s-a petrecut în vara anului 2016, înaintea alegerilor locale, pe Bulevardul Independenței, aproape de biserica de la BIG. Bistrițeanca a vrut să treacă strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșie, iar autoturismul condus de Jenor Beudean nu i-a acordat prioritate.

Aceasta s-a enervat și a dat cu piciorul în autoturism, continuându-și ulterior drumul. Scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o bancă din apropiere.

Gestul femeii l-a scos din minți pe Jenor Beudean care a urmărit-o pe aceasta pe trotuar și a început să o tragă după el, să o îmbrâncească și agreseze. Și această scenă a fost surprinsă, de data aceasta cu un aparat foto.

Ulterior, soțul femeii agresate a făcut publice fotografiile, iar Jenor Beudean a demisionat din PNL. După jumătate de an, acesta a fost reprimit în sânul partidului, fiind „recompensat” cu funcția de secretar general adjunct al PNL.

Totul a ajuns în fața judecătorilor, tânăra îl acuza pe Jenor Beudean de agresiune, iar liberalul o acuza pe aceasta de distrugere. Într-un final s-a comasat într-un singur proces penal, care a debutat în 2017.

Mai puteți citi pe această temă:

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

Procurorii, supărați pe decizia judecătorilor de a-l achita pe Jenor Beudean! Au făcut recurs:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...