15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Procurorii, supărați pe decizia judecătorilor de a-l achita pe Jenor Beudean! Au făcut recurs:

Jenor Beudean a fost achitat de judecătorii bistrițeni, după ce în anul 2017 a lovit o femeie în plină stradă. La o săptămână de la decizia instanței, procurorii au făcut recurs. Așa că decizia judecătorilor va fi reanalizată și cauza va reintra pe rol.

Secretarul general adjunct al PNL, Jenor Beudean, a câștigat procesul în care era judecat pentru lovire sau alte violențe.

În data de 7 august, judecătorii bistrițeni au decis că ” nu există probe că leziunile traumatice evaluate prin zile de îngrijiri medicale au fost cauzate de inculpat, şi respectiv acţiunile exercitate de către inculpat asupra părţii vătămate nu întrunesc elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

Soțul femeii lovite s-a arătat revoltat de decizia instanței.

O consider total nejustă și nepotrivită, în contextul în care imaginile pe care le-am prezentat atesta clar violența lui Jenor Beudean față de soția mea. Există și acel certificat medico-legal care din pacate, din ce înțeleg, nu a fost luat în considerare…..” a declarat Cristian Cezar Constantinescu.

Mai multe detalii puteți afla în materialul de mai jos:

Liberalul Jenor Beudean a fost achitat! Bistrițeanca pe care a îmbrâncit-o în plină stradă are de-i plătit daune morale

 

Decizia instanței nu a fost una finală. Așa că la o săptămână de la pronunțarea acesteia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a atacat decizia judecătorilor. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

Astfel, cauza va reintra pe rol.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: