8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Judecătoarea care a primit mită promisiuni și ghete de la Ovidiu Puțura a fost condamnată. Ce au decis judecătorii:

Corina Iacob, judecătoarea care a primit mită promisiuni și pantofi de la Ovidiu Puțura a fost condamnată definitiv săptămâna aceasta. Judecătoarea trebuia să se asigure că un proces este câștigat de soția lui Puțura, în schimbul promisiunii de angajare ca notar a fiului său… dar și a unor ghete primite de la fostul secretar de stat.

Judecătoarea Corina Iacob nu are de stat după gratii, instanța supremă condamnând-o la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare. Aceasta trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, pe raza comunei Livezile, unde are domiciliul. Bistrițeanca a fost trimisă în judecată în 2017 pentru luare de mită.

Corina Iacob a primit drept mită promisiuni de angajare ca notar stagiar pentru fiul său, de la fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura, condamnat și el pentru fapte de corupție.

În schimbul „intervențiilor” lui Puțura, Corina Iacob trebuia să se asigure că soția acestuia câștigă un proces, care avea în centru o revendicare imobiliară. De asemenea, în schimbul intervenției Iacob a primit de la Puțura și o pereche de ghete, destinate fiului său.

Ovidiu Puțura a fost și el condamnat pentru dare de mită și trafic de influență la 5 ani de închisoare cu executare. Fostul secretar de stat a ieșit deja din pușcărie. Detalii AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.