22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

La Figa, ca-n Germania sau Polonia! Stațiunea de lângă Beclean, printre puținele locații din Europa cu aerosoli salini în aer liber

Peste doar două zile, stațiunea Figa își deschide porțile pentru amatorii de bălăceală. Printre beneficiile pentru sănătate cu care ne așteaptă numără și aerosolii salini în aer liber. Doar în două locuri din Europa mai există așa ceva: Polonia și Germania.

Aerosolii salini în aer liber din stațiunea turistică Băile Figa, care pot fi testați încă din 2020, se găsesc în Europa doar în Polonia și Germania. Efectul pe care îl au aerosoli salini de la Figa este similar cu cel avut de aerosolii marini.

Astfel, cei care au probleme cu tusea care nu mai trece, au probleme respiratorii sau vor pur și simplu să respire mai bine sunt așteptați la Figa

 „Extinderea zonei de aerosolii salini în aer liber din Băile Figa reprezintă, pe lângă bazinul interior și bazinul exterior care vor fi cu apă caldă, noutatea acestui sezon.  Astfel de aerosoli salini din aer liber pe care îi avem noi în stațiunea Băile Figa, se găsesc în Europa doar în Polonia și Germania”, a explicat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

În interiorul complexului există mai multe zone, unde, grație unui sistem special de pompare, microparticulele din depozitul natural de sare, pot fi inhalate.

Băile Figa se deschid peste doar două zile, mai exact în 4 iunie. Weekendul acesta, în perioada 4-6 iunie, intrarea la Băile Figa este gratuită.

Nicolae Avram

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Sunt singurele piscine din Europa unde plutesc șosetele vechi și rupte pe apă și vin gospodarii de la sapă și cosit și intră direct în bazin, mulți chiar îmbrăcați, senzație nu glumă 😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...