14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

La TURMA găsești salam, parizer și cabanoși din 100% carne de vită

Bunătățile de la TURMA sunt absolut delicioase și nu e de mirare că au cucerit bistrițenii rapid. Carnea mereu proaspătă sau semi-preparatele au fost printre produsele cele mai căutate. La TURMA însă se găsesc și mezeluri făcute 100% din carne de vită, berbecuț sau o combinație de carne de vită-oaie la care s-au mai adăugat doar condimente.

Carnea mereu proaspătă, cu cut-uri perfecte, tăiate specific pentru tipul de mâncare pe care dorești să-l faci sau semi-preparatele speciale și delicioase dispar rapid de pe raft sau din vitrină.

Astfel, se va deschide în curând încă un magazin Turma, într-o locație centrală, tocmai ca bistrițenii să-și poată lua preparate de calitate și din inima Bistriței.

Turma vine mai aproape de tine! Se deschide al doilea magazin, în centrul Bistriței

Când vine vorba de calitate, cei de la TURMA nu fac rabat, indiferent de ceea ce oferă spre vânzare. Aici se includ și mezelurile. Fie că e vorba de salam, parizer, crenvurști, cabanoși sau cârnăciori picanți, preparatele de la TURMA sunt făcute 100% din carne de mânzat, berbecuț sau o combinație de vită-oaie în care s-au adăugat DOAR condimente.

De exemplu, parizerul de la TURMA are exact gustul din copilărie. Făcut doar din carne de vită și condimente, învelit în membrană naturală de vită, are gustul autentic de odinioară.

Pentru sendvișuri sau un mic dejun sățios, salamul este nelipsit de pe mesele multor bistrițeni. Tocmai de aceea, cei de la TURMA oferă două variante de salam realizate curat, doar din carne de vită și condimente: salam în crustă de piper sau salam de vară extra.

Astfel, fie că e vorba de crenvurști, cabanoși, cârnăciori, salam sau parizer, cei de la TURMA nu fac rabat de la calitate. Produsele sunt indicate chiar și pentru pachețelul de pus la școală.

Iar dacă aveți poftă de șnițele delicioase, tot la TURMA găsiți și șnițelul de mânzat gata preparat, numai bun de pus la prăjit. Tăiat la o dimensiune perfectă, din capac de pulpă de mânzat, condimentat cu sare și piper și trecut prin pesmet panko, e alegerea perfectă.

Nu ne credeți pe cuvânt, ci veniți și încercați!” e provocarea lansată de cei de la TURMA.

Așadar, pentru produse de calitate din carne de vită, miel sau berbecuț, treceți pragul celor de la TURMA de pe strada Mușcatei la Nr. 5.

Gama variată de produse pe care le au spre vânzare o puteți vedea și urmărind pagina de FACEBOOK TURMA sau intrând pe site-ul lor.

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...