21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Turma vine mai aproape de tine! Se deschide al doilea magazin, în centrul Bistriței

Până acum, bistrițenii cuceriți de preparatele din carne de vită, miel sau berbecuț produse de TURMA aveau la dispoziție magazinul de prezentare de la poarta fabricii – pe strada Mușcatei la Nr. 5. În curând, însă, brandul local va deschide un al doilea magazin, chiar în centrul Bistriței.

Al doilea magazin Turma se va deschide în Piața Morii, în fosta locație The Butcher Signiture.

Momentan această locație este închisă pentru amenajare. Pentru a vă putea oferi ulterior o experiență minunată de cumpărături de produse și carne premium, așa cum v-am obișnuit.

Până atunci vă așteptăm cu produse proaspete de calitate – de vită, miel și berbecuț – pe strada Mușcatei Nr. 5”, au transmis bistrițenii care se ocupă de afacere. Aici sunt de găsit produse de calitate precum carne gata preparată pentru burgeri senzaționali, frigărui din carne de vită (inclusiv cu bucăți de mozarella) sau cârnăciori din carne de vită și oaie.

Bistrițenii s-au declarat deja cuceriți și de șnițelele de vită gata trase prin pesmet sau de cachopo – rețeta gordon bleu cu carne de vită și o cu totul altă savoare. 

Între specialitățile Turma veți găsi și frigărui de berbecuț, rasol cu os, preparat, gata de pus în cuptor sau Vachetta – un preparat special de vită, inspirat din Porchetta italienilor.

Detalii suplimentare puteți descoperi accesând pagina lor de internet – Turma Premium Beef
Fascinanta poveste Turma – mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ESTE BINE EU AM CUMPARAT CEVA DE LA MAGAZ. LOR EXTRA LAM CAUTAT AN BN. MAGAZINUL CA NU STIAM AM RECUNOSCUT DUPA POZA PE ACEL VANZAT. CU BARBA ESTE UN EXEMPLU AN ORAS AM PRIMIT INFO. DE LA EL CE TREB. SA FAC SI CUM SA LUCREZI CU PRODUSUL PE CARE LAM CUMPARAT .ASA UN SERVIS NU AM ANTALNIT AN BISTRITA . AU NUMAI CALITATE SI NU -KANTITATE .POTI FI SIGUR PE CE PRODUSE AU AN MAGAZIN .sus pe deal -pe unde mergi la –Leoni. felicitari si mult -NOROC .(cand voi veni an bn, am sa caut noul mag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...