24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Verdictul lampadarelor din Livezile, dat de Alexandru Slavita (Drumuri Naționale) – „NU încurcă vizibilitatea noaptea”

Lampadarele de pe DN 17 au stârnit valuri de reacții în urma unui accident. Azi-noapte, o echipă de la Drumuri Naționale a fost în inspecție. ”Nu încurcă vizibilitatea pe timp de noapte”- a dat verdictul Alexandru Slavita.

Duminica trecută a avut loc un accident rutier în Livezile, pe DN 17. AU fost implicate trei mașini.

FOTO: Un accident cu 3 mașini implicate a paralizat traficul pe DN17

În urma accidentului, în mediul online au apărut valuri de reacții legate de lampadarele amplasate pe marginea DN 17. Șoferii susțineau că acestea ar încurca traficul pe timp de noapte, inducând confuzie.

Cum au ajuns lampadarele din Livezile, subiect de discuții aprinse pe Facebook, după un accident în care a fost implicat artistul Nicu Cioancă

O echipă a Secției Drumuri Naționale Bistrița – Năsăud a fost azi-noapte în control. Concluzia- lampadarele NU încurcă vizibilitatea.

Am fost azi-noapte cu o echipă acolo, în teren, pentru a vedea care e situația. Din punctul nostru de vedere, lampadarele respective NU îngreunează vizibilitatea. Din contră:

 • trotuarele se văd bine
 • marcajele rutiere se văd bine
 • indicatoarele se văd bine
 • semnele de circulație se văd bine. 

Dacă e nevoie, noi putem merge inclusiv cu poliția în teren și să oferim un comunicat oficial. Dar cum spuneam, din punctul nostru de vedere, lampadarele respective nu încurcă vizibilitatea pe timp de noapte!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul SDN BN, Alexandru Slavita.

Sursă foto ilustrativă- Propolitica.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  • Te afectează dacă te uiți în telefon și apoi la strada… cum ar fi și farurile de pe contra sens… Și astea te afectează and te trezești sau nu.. cu ele în fata!!!

 1. Pe mine ma încurca domnule!
  Acest Alexandru a foat plătit sa spună aceasta aberație?
  Cetățean al acestei tari/plătitor de taxe doresc o decizie cu privire la aceste lămpi. Care este instituția care a aprobat aceste bullshituri ( fără nici un studiu) doar sa dea bine prostimii?
  Din banii publici se poate face orice?
  Mulțumesc!

 2. Afecteaza doar ptr cei cu iq scazut di nu se pot concenyra decat pe telefon
  Becurile sunt o revelatie pentru cei ce sunt in intuneruc cu duhul

 3. Cu ce sa incurce , ba din cotra este foarte bine iluminata trecerea la nivel cale ferata din zona . Foarte bine domnule primar, felicitari ! S-apoi, nu ” can.te.ca.cii ” hotarasc ei , ce-i bine si ce nu intr-o comuna … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.