9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Verdictul lampadarelor din Livezile, dat de Alexandru Slavita (Drumuri Naționale) – „NU încurcă vizibilitatea noaptea”

Lampadarele de pe DN 17 au stârnit valuri de reacții în urma unui accident. Azi-noapte, o echipă de la Drumuri Naționale a fost în inspecție. ”Nu încurcă vizibilitatea pe timp de noapte”- a dat verdictul Alexandru Slavita.

Duminica trecută a avut loc un accident rutier în Livezile, pe DN 17. AU fost implicate trei mașini.

FOTO: Un accident cu 3 mașini implicate a paralizat traficul pe DN17

În urma accidentului, în mediul online au apărut valuri de reacții legate de lampadarele amplasate pe marginea DN 17. Șoferii susțineau că acestea ar încurca traficul pe timp de noapte, inducând confuzie.

Cum au ajuns lampadarele din Livezile, subiect de discuții aprinse pe Facebook, după un accident în care a fost implicat artistul Nicu Cioancă

O echipă a Secției Drumuri Naționale Bistrița – Năsăud a fost azi-noapte în control. Concluzia- lampadarele NU încurcă vizibilitatea.

Am fost azi-noapte cu o echipă acolo, în teren, pentru a vedea care e situația. Din punctul nostru de vedere, lampadarele respective NU îngreunează vizibilitatea. Din contră:

 • trotuarele se văd bine
 • marcajele rutiere se văd bine
 • indicatoarele se văd bine
 • semnele de circulație se văd bine. 

Dacă e nevoie, noi putem merge inclusiv cu poliția în teren și să oferim un comunicat oficial. Dar cum spuneam, din punctul nostru de vedere, lampadarele respective nu încurcă vizibilitatea pe timp de noapte!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul SDN BN, Alexandru Slavita.

Sursă foto ilustrativă- Propolitica.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  • Te afectează dacă te uiți în telefon și apoi la strada… cum ar fi și farurile de pe contra sens… Și astea te afectează and te trezești sau nu.. cu ele în fata!!!

 1. Pe mine ma încurca domnule!
  Acest Alexandru a foat plătit sa spună aceasta aberație?
  Cetățean al acestei tari/plătitor de taxe doresc o decizie cu privire la aceste lămpi. Care este instituția care a aprobat aceste bullshituri ( fără nici un studiu) doar sa dea bine prostimii?
  Din banii publici se poate face orice?
  Mulțumesc!

 2. Afecteaza doar ptr cei cu iq scazut di nu se pot concenyra decat pe telefon
  Becurile sunt o revelatie pentru cei ce sunt in intuneruc cu duhul

 3. Cu ce sa incurce , ba din cotra este foarte bine iluminata trecerea la nivel cale ferata din zona . Foarte bine domnule primar, felicitari ! S-apoi, nu ” can.te.ca.cii ” hotarasc ei , ce-i bine si ce nu intr-o comuna … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.