4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Bistrița: Peste 20 de locuri noi de parcare, până la final de săptămână

Lucrările de amenajare pentru noi locuri de parcare în oraș continuă. Până la finalul săptămânii, bistrițenii vor avea disponibile alte peste 20 de locuri, în două zone din oraș.

Angajații Direcției de Servicii Publice Bistrița vor amenaja locuri noi de parcare. E vorba de două locații: Intrarea Castanului și Aleea Pandurilor, în locul fostelor puncte termice. Se vor amenaja peste 20 de locuri de parcare.

Pe Intrarea Castanului am început deja lucrările, am turnat piatră, am tasat. Mai avem doar de montat borsuri, tras stratul de asfalt și marcat locurile de parcare. E vorba de 12 noi locuri de parcare.

Urmează să ne apucăm de lucru și pe Aleea Pandurilor. Acolo doar am apucat să punem piatră. Dar și acolo vor fi tot undeva 10 – 12 locuri noi de parcare.

Până la finalul săptămânii, dacă vremea ne permite – și sperăm la asta- le vom finaliza de amenajat!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSP Bistrița, Ioan Crețiu.

Lista lucrărilor pe care angajații DSP Bistrița trebuie să le facă în această săptămână, aici:

Direcţia Servicii Publice Bistriţa – intervenții programate pentru săptămâna 7 – 11.11.2022

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.