14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Lecția unei profesoare din Tureac care a oferit școlii cadoul primit de la părinți

O profesoară din Tureac, diriginta unei clase de-a V-a, a oferit școlii cadoul primit de la părinți și copii de Moș Nicolae. Aceștia i-au dăruit un card cadou Decathlon, însă profesoara a decis să-l folosească pentru achiziționarea a două porți pentru orele de educație fizică.

Diriginta unei clase de-a V-a din Tureac i-a impresionat pe părinți și copii cu un gest demn de apreciat.

Nu știu dacă este potrivit, dar poate ajutăm să încurajăm astfel de gesturi. Știind că urmează 8 Martie și majoritatea cadrelor didactice primesc sau “așteaptă” mai mult decât o floare și totodată, ca să ne arătăm recunoștința față de unii profesori care chiar mai fac ceva pentru copilașii de la școală, vreau să vă împărtășesc această întâmplare.

Și știind că urmează 8 Martie, poate îi stimulăm și pe alți profesori că se poate și așa… Este vorba despre diriginta unei clase de-a V-a din Tureac, care sigur pentru toți părinții clasei a făcut un gest însemnat. Cu cardul cadou Decathlon pe care i l-am făcut cadou de Moș Nicolae au fost cumpărate două porți pentru orele de educație fizică, să le folosească profesorii și copiii”, ne-a povestit un părinte.

Profesoara le-a mulțumit părinților pentru cadou, rugându-i să nu se supere pentru că l-a donat școlii.

Cel mai mare cadou pentru mine este să vă implicați în viața școlară a copiilor dumneavoastră și să fiți alături de mine când vă cer ajutorul. Vă mulțumesc!„, spune aceasta.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?