0.3 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

Lentile de soare cu dioptrii CADOU la ramele de ochelari cumpărate și 20 % REDUCERE la ochelarii de soare

OFERTA VERII e absolut tentantă și de neratat la IANA OPTIC, magazinul de optică medicală de pe Pietonal. La ramele cumpărate din magazin aveți lentile de soare cu dioptrii CADOU, iar toți ochelarii de soare pentru copii, femei sau bărbați au REDUCERE de 20 la sută. În rest, e cum știați: consultațiile și reparațiile sunt mereu GRATUITE, iar ochelarii sunt gata în 15 minute.

15 ani de IANA OPTIC la Bistrița se sărbătoresc tot anul, cu super oferte și promoții pe care le veți găsi în fiecare zi la unul dintre cele mai vechi și îndrăgite magazine de optică medicală din oraș. Aici, bistrițenii au avut mereu de ales dintre sute de rame expuse, iar toate inovațiile din domeniul opticii medicale au fost imediat disponibile, de la lentile cu grad maxim de protecție în fața luminii de calculator și până la cele transparente, dar cu protecție totală a ochilor inclusiv în fața razelor UV, exact ca un ochelar de soare cu protecție maximă. Mai multe despre acest tip  de lentile pe care doar la IANA OPTIC le găsiți în Bistrița puteți citi aici:

FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap!

Ochelarii de soare sunt absolut indicați și necesari, mai ales în timpul verii, când razele UV pot afecta ochii neprotejați, inclusiv ai copiilor, pe termen lung. Foarte important, NU cumpărați ochelari de soare din alte magazine decât cele specializate în optica medicală deoarece riscați să vă îmbolnăviți ochii, singurii care verifică calitatea lentilelor și cumpără doar de la cei autorizați fiind specialiștii din magazinele de optică medicală.

La IANA OPTIC vă așteaptă SUPER OFERTA VERII, care aduce o REDUCERE de 20 % la toți ochelarii de soare, inclusiv la cei care aparțin unor branduri celebre precum Gucci, Prada, Thierry Mugler, Laura Biagiotti, IANA OPTIC fiind și distribuitor autorizat Ray Ban. Mai mult, la ramele de ochelar cumpărate din magazin primiți CADOU lentile de soare cu dioptrii, pentru o vedere nu doar protejată, ci și clară, impecabilă, fără a mai avea nevoie de ochelarul de vedere.

Domnii și tinerii, inclusiv adolescenții pot alege la IANA OPTIC rame pentru ochelari de soare care printr-un simplu click își schimbă „fața” sau chiar se pot transforma în ochelari de soare, putând fi asortați rapid oricărei ținute, sport, casual sau elegantă.

Tot la IANA OPTIC puteți găsi ochelari de soare pentru cei mici, pe vârste, dar cu protecție înaltă pentru ochii celor mici și rame de silicon care fac față cu succes și celor mai energici copii. La fel, și la ramele de ochelari de soare pentru copii sunt anumite modele care printr-un click își pot schimba înfățișarea și îi ajută pe cei mici să nu se plictisească repede de un accesoriu atât de necesar pe timpul verii.

Pentru a vă găsi perechea de ochelari perfectă, care să vă facă vara mai frumoasă și odihnitoare, inclusiv pentru ochi, nu aveți de făcut decât să vă găsiți puțin timp liber pentru a ajunge pe Pietonal, la Iana Optic, și să găsiți din sute de rame și de ochelari pe cei care vi se potrivesc. Magazinul este deschis de Luni până Vineri între orele 9.00 – 19.00, iar Sâmbăta între 09.00 – 13.00.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...