21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Liberalii nu s-au înghesuit să-l urmeze pe senatorul Florean în Forța Liberală. Cei 46 de PNL-iști așteptați s-au „evaporat”

Singurul liberal care și-a dat demisia din PNL Bistrița-Năsăud a fost senatorul Ovidiu Florean. Deși la Bistrițeanul Live acesta spune că mai mulți lideri liberali îl vor urma și vor construi o formațiune politică nouă, alături de Ludovic Orban, se pare că până acum nimeni n-a făcut-o.

Ovidiu Florean preciza acum două săptămâni, la Bistrițeanul Live, că va construi o nouă formațiune politică alături de fostul lider al liberalilor Ludovic Orban. Mai mult, senatorul Florean spunea că 46 sunt dispuși să-l urmeze în „Forța Liberală” . Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Acest lucru nu s-a întâmplat, senatorul Ovidiu Florean fiind singurul care și-a prezentat demisia, săptămâna trecută. Potrivit secretariatului PNL, o singură demisie scrisă a fost înregistrată până acum, cea a senatorului Florean.

Președintele PNL de la Târlișua, despre care Ovidiu Florean spunea că o să-l urmeze și-a dat demisia doar din funcția de președinte al organizației locale, imediat după congresul partidului. Acesta încă este membru de partid.

La acea dată, senatorul Ovidiu Florean spunea că inclusiv deputata Diana Morar urmează să facă această mișcare. Se pare că nici acest lucru nu s-a întâmplat, senatorul Ovidiu Florean sărind la gâtul său, în urmă cu câteva zile. Mai multe detalii AICI.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.