17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Liberalii nu s-au înghesuit să-l urmeze pe senatorul Florean în Forța Liberală. Cei 46 de PNL-iști așteptați s-au „evaporat”

Singurul liberal care și-a dat demisia din PNL Bistrița-Năsăud a fost senatorul Ovidiu Florean. Deși la Bistrițeanul Live acesta spune că mai mulți lideri liberali îl vor urma și vor construi o formațiune politică nouă, alături de Ludovic Orban, se pare că până acum nimeni n-a făcut-o.

Ovidiu Florean preciza acum două săptămâni, la Bistrițeanul Live, că va construi o nouă formațiune politică alături de fostul lider al liberalilor Ludovic Orban. Mai mult, senatorul Florean spunea că 46 sunt dispuși să-l urmeze în „Forța Liberală” . Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Acest lucru nu s-a întâmplat, senatorul Ovidiu Florean fiind singurul care și-a prezentat demisia, săptămâna trecută. Potrivit secretariatului PNL, o singură demisie scrisă a fost înregistrată până acum, cea a senatorului Florean.

Președintele PNL de la Târlișua, despre care Ovidiu Florean spunea că o să-l urmeze și-a dat demisia doar din funcția de președinte al organizației locale, imediat după congresul partidului. Acesta încă este membru de partid.

La acea dată, senatorul Ovidiu Florean spunea că inclusiv deputata Diana Morar urmează să facă această mișcare. Se pare că nici acest lucru nu s-a întâmplat, senatorul Ovidiu Florean sărind la gâtul său, în urmă cu câteva zile. Mai multe detalii AICI.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: