30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

S-a rupt lanțul de iubire liberală! Senatorul Florean o atacă dur pe deputata Morar

După ce a ieșit din Partidul Național Liberal, Ovidiu Florean pare să pornească un război politic local, iar prima sa țintă a fost deputata liberală Diana Morar. Florean o atacă dur într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Se încing tot mai tare spiritele în politica locală! Senatorul Florean o acuză pe deputata Diana Morar că ar fi votat la comandă, la audierea unui viitor ministru din PSD.

Diana Morar ar fi votat pozitiv, deși ministrul respectiv n-a reușit nici măcar să răspundă întrebărilor. Mai mult, senatorul o face pe Morar „USL-istă”, coaliție de care îi este silă, spune dânsul.

„Ieri, la audierea domnului Florin Spătaru de la PSD am votat împotrivă. USL-ista Diana Morar a votat PENTRU, deși domnul viitor ministru nu a reușit să răspundă la întrebări. Mi-e silă de coaliția împotriva naturii PSD PNL”, declară Florean.

Prezent la Bistrițeanul Live, senatorul Ovidiu Florean a precizat faptul că și Diana Morar trebuia să părăsească PNL și să i se alăture lui Ludovic Orban, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Rușinos! Un om care este de mai bine de un an în parlamentul României și care nu are nici o realizare în afara de aceea ca si-a dat demisia din partidul care l-a propulsat în parlament o ataca pe colega (sau fosta) cu cea mai mai mare activitate parlamentara! Nu sunt un fan Diana Morar dar nu poți sa treci cu vederea faptul ca face ceea ce ar trebui sa facă toți cei care ajung în parlamentul României! Adica se implica în proiecte de legi! Ca sa nu vorbim de faptul ca s-a ținut departe de declarații de doi bani și de scandalurile care au ținut cap de afiș Partidul Național Liberal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.