1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Liga Florilor: Gloria 2018 pulverizează U Cluj și se pregătește de înfruntarea cu ERD în Cupa EHF

Etapa a 12-a din returul Ligii Florilor a adus la Bistrița o mai veche adversară a Gloriei 2018, fetele de la U Cluj. Rivalitatea dintre cele două combatante este una cât se poate de cunoscută, mai ales că Horațiu Pașca a antrenat cândva pe terenul sălii „Horia Damian”. Cu o echipă bine dispusă în teren și motivate de evoluția bună în prima partidă din Cupa EHF de la Lublin, Polonia, Bistrița a activat încă din primele zece minute opțiunea victorie pentru această partidă…

Clujencele au ținut cu greu pasul cu atacantele gazdelor, fapt confirmat de tabela de joc, care arăta 18-13 la pauză.

În mitanul second, Clujul pare a se trezi, dar, cu tot umărul de sprijin al arbitrajului, clujencele nu au reușit nici măcar să egaleze, distanța minimă fiind de trei goluri. Oricum spre final, distanța valorică dintre cele două combatante și-a spus cuvântul, Bistrița surclasând U Cluj, scor 35 la 27.

Cu toate acestea, fetele lui Pașca trebuie să revină imediat cu picioarele pe pământ și această victorie să se transforme într-un nou imbold pentru cea mai importantă victorie din această săptămână: cea pe care ar trebui să o obțină sâmbătă, 11 ianuarie, pe terenul Sălii Polivalente, de la ora 18:00.

Sâmbătă fetele de la Gloria Bistrița vor juca împotriva unguroaicelor de la ERD în cadrul celui de-al doilea meci din grupele Cupei EHF, primul fiind cel de la Lublin, Polonia. Acolo unde meciul s-a încheiat la remiză, 22 la 22.

Programul Gloriei 2018: ianuarie-februarie

  • 11 ianuarie: Gloria – Erd, etapa a doua EHF
  • 15 ianuarie: Universitatea de Vest Timișoara – Gloria, în Cupa României
  • 19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF
  • 26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF
  • 2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF
  • 9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

Alin Cordoș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...