0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Gabriel Lazany: M-am săturat!

„M-am săturat! Pe vremuri am avut un contract de salubritate cu Codrișor. În ani întregi de colaborare nu-mi amintesc să-i fi sunat vreodată pentru simplul motiv că nu a fost nevoie. Își făceau treaba bine. Dacă nu și-ar fi facut-o, reziliam contractul și apelam la Urbana, că vorba aia, aveam alternativă. Acum n-am.

Și-atunci, plec capul și sun, și sun iar și iar, că am ajuns să-mi consum probabil jumătate din minutele de abonament pe apeluri către dispeceratul lor. De obicei după 3-4 apeluri și tonuri mai ridicate, vin. Că dacă nu vin, nevasta-l sună pe domnu’ Eugen.

Acum n-au mai venit de 3 săptămâni. Măcar ne-am făcut un ritual: dimineață nevastă-mea scoate gunoiul, seara îl bag eu înapoi, că altfel dimineața următoare îi ravagiu făcut de câini și pisici.

Poi băi Supercom, n-am comentat la preț, n-am comentat la formula de transformare a cantității de gunoi din tone în metri cubi, n-am comentat că eu colectez selectiv și voi le adunați la grămadă…! Dar dacă nu vă place să vă faceți treaba, sau nu puteți, lăsați Bistrița și bistrițenii în gunoiul lor și valea de unde ați venit, că pe banii noștri cred că merităm mai mult…!”

Sursa: Facebook Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...