2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Locale2024 – Ilva Mare – Octavian Cicșa (PNL) mai vrea un mandat! Alexandru Anca (PSD) vrea să recupereze primăria pierdută în 2020

Primarul Octavian Cicșa (PNL) mai vrea un mandat în fruntea Primăriei Ilva Mare. În cursă intră și fostul primar Alexandru Anca (PSD). Acesta a pierdut primăria în 2020 și vrea să o recupereze, la solicitarea cetățenilor.

Octavian Cicșa se află la primul mandat în fruntea Primăriei Ilva Mare, fiind ales în 2020 de aproape 59% dintre locuitorii cu drept de vot care s-au prezentat la urne. Are și majoritate în Consiliul Local și se pregătește pentru un nou mandat.

Până una alta, vrea să finalizeze proiectele începute și a pregătit și altele pentru următorii 4 ani. Printre proiecte se numără un parc fotovoltaic menit să asigure consumul de energie al primăriei, al stației de epurare și al iluminatului public, iluminat public, stații de încărcare pentru mașini electrice, dar și eficientizarea clădirilor în care funcționează primăria și căminul cultural.

Și-ar dori și o pârtie de schi în Poiana Cătunenilor, dar până când acest lucru va fi posibil, se străduie să rezolve drumul până acolo.

PSD mizează și la aceste alegeri pe Alexandru Anca, cel care a pierdut primăria în 2020. Acesta spune că a fost împins de la spate tocmai de oameni să candideze, iar faptul că este și consilier local și a văzut cum se mișcă lucrurile l-a motivat și mai tare.

Spune că sunt proiecte rămase de pe vremea sa care nu au fost duse la bun sfârșit, deși exista finanțare, iar la unele deja începuseră lucrările.

Alexandru Anca are 58 de ani și după ce a pierdut Primăria Ilva Mare s-a întors la bancă, unde lucra și înainte.

Foto: Facebook

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Primăria și comunitatea locală nu se conduc la fără frecvență, din oraș, cu navetă! Și sunt tot mai multi astfel de edili la care chestia asta ar trebui să le dea serios de gândit!

  2. Auzi la el … impins de cetateni …
    Radu Moldovan l-a impins, ca nu avea nici o sansa. Oricum nu are nici o dansa, si asta stie si el. De aia inca mai sta la banca.

  3. Cine lo înpins de la spate pe Alexandru Anca sa candideze iar ??? Numai prosti o făcut la cetățeni cât o fost primar pe lângă prostiile făcut nea mai lăsat și primăria cu datorii , nu știa nici sa stea de vorba cu constănțeni și multe altele lăsați-l sa stea acolo la banca unde ie dus ie cel mai bun loc pentru iel nu în primărie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.