2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Locale2024 – Ilva Mică – Aurel Horea (PSD) mai vrea un mandat! PNL mizează pe un fost militar

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea (PSD) se pregătește să intre în luptă pentru un nou mandat în fruntea comunei. PNL mizează la alegerile din acest an pe un fost militar, care n-a avut tangență cu administrația locală până acum.

Aurel Horea (PSD) se pregătește să candideze pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Ilva Mică, pe listele aceluiași partid.

Acesta se bucură de o majoritate covârșitoare în Consiliul Local, având 10 consilieri din 13 și de unul dintre cele mai bune scoruri electorale la alegerile din 2020. Horea a fost ales la ultimele alegeri locale de 84,8% dintre locuitorii comunei Ilva Mică cu drept de vot.

Printre proiectele lui Aurel Horea aflate în execuție sau implementare se numără reabilitarea și dotarea cu mobilier a școlii gimnaziale din comună, reabilitarea termică și energetică a primăriei și a Casei Tineretului, modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public, sau amenajarea unui complex sportiv. Primarul are în plan și construirea unei centrale fotovoltaice sau reabilitarea drumurilor de interes local în comună.

Principalul său contracandidat din partea PNL este Ilie Harpașcu, un fost militar de 49 de ani. Acesta nu a mai avut tangență cu adminitrația și spune că această candidatură reprezintă o experiență nouă pentru el.

 „Vreau să aduc un suflu nou în localitatea noastră. Există o rutină de 20 de ani… Întotdeauna este loc de mai bine. Eu îmi doresc pentru localitatea mea să se schimbe lucrurile în bine, iar de 20 de ani nu văd niciun fel de opoziție”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Ilie Harpașcu.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.