2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO Poliția Locală a luat jos panourile cu Gabriel Lazany

Astăzi, Poliția Locală a municipiului Bistrița a hotărât să ia jos trei panouri cu candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany. Acestea erau amplasate în diferite zone din municipiu.

În această dimineață, Poliția Locală a municipiului Bistrița a dispus ridicarea de pe domeniul public a trei panouri de 7 metri cu candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany. Unul dintre ele era amplasat în sensul din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență, altul în zona Lama, iar al treilea lângă parcarea supermarketului Kaufland de pe strada Independenței.

Potrivit instituției, acestea au fost amplasate fără deținerea autorizațiilor necesare. Într-o informare publicată pe pagina de Facebook a instituției se precizează că panourile nu ar fi fost fixate corespunzător și nu aveau elemente minime de securitate în cazul unor intensificări ale vântului:

„Corpurile erau confecționate artizanal, nefixate corespunzător și fără a prezenta elemente minime de securitate în cazul unor intensificări ale vântului. Codul portocaliu, anunțat pentru astăzi de Administrația Națională de Meteorologie, a grăbit decizia municipalității de a dispune înlăturarea acestor corpuri care pot reprezenta un risc de accidente grave. Cu ocazia deplasării polițiștilor locali în zonele identificate, s-a constatat existența unui număr de 3 corpuri de afișaj cu o înălțime de aproximativ 7 metri, care, pe lângă faptul că opturează vizibilitatea participanților la trafic în intersecții, pot reprezenta un pericol în cazul unor rafale de vânt. Dorim, de asemenea, să transmitem un mesaj tuturor celor care consideră opțională respectarea legislației în privința amplasării corpurilor și panourilor de afișaj că nu vom ezita să facem uz de toate pârghiile statuate de cadrul legal pentru a preîntâmpina astfel de pericole”, informează Poliția Locală a municipiului Bistrița.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.